Spring overskrift over og gå videre.

Gå ikke glip af SOMMERUDSALG - skøre tilbud!

Kategorier

Crosstrainer

3 stk produkter
Viser 3 av 3 produkter

  • Hvad er en crosstrainer?

    En crosstrainer er som en blanding af et løbebånd, en motionscykel og en stepmaskine. Træningen bliver naturlig, fordi maskinen efterligner din krops egne bevægelsesmønstre, og da dine fødder aldrig forlader pedalerne, får du en jævn belastning på begge ben uden stød. En crosstrainer giver dig mulighed for en rigtig effektiv konditionstræning.
  • Hvornår kan jeg bruge min crosstrainer?

    Når du har en crosstrainer i dit hjem, har du råd til at bruge den dagligt. Al bevægelse er godt for dit helbred, og med denne træningsmaskine bruger du alle kroppens muskler på en naturlig måde. Motion forbrænder kalorier og øger mængden af endorfiner i blodet, så du føler dig gladere og sundere. Med en elliptisk crosstrainer træner du hele kroppen og kommer i form.
  • Hvor kan jeg opbevare min crosstrainer?

    En fordel ved en crosstrainer er, at den ikke fylder meget. Du kan placere den i et hjørne af dit soveværelse eller i stuen, hvis du ikke ønsker et særligt rum til træning. Det gør det også lettere at følge impulsen til at træne for en stund. En anden fordel ved at have en crosstrainer derhjemme er, at du ikke behøver at bruge tid på at gå i et fitnesscenter.