Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 7 av 7 produkter

Populære filtre

Et løbebånd derhjemme er perfekt til dem, der ønsker at træne indendørs i sikkerhed. Uanset vejret sikrer du dig, at din løbetur bliver en succes. Dette er et af de mest populære udstyr, som folk har i deres hjemmetrænings rum.

Undgå regn og rusk med et løbebånd der hjemme

  • Hvad skal jeg overveje, når jeg køber et løbebånd?

    Vælg et løbebånd, som du er godt tilpas med, og som har en robust konstruktion. Det er godt, at den også har et moderne design. Det vigtigste er, at du beslutter dig for at bruge dit løbebånd regelmæssigt, så det ikke bare bliver en ting, som du har stående.
  • Hvordan indstiller jeg et løbebånd?

    Der er normalt et display, og du kan nemt indstille den ønskede hastighed og hældning. Det er godt, fordi du altid kan træne efter din egen individuelle kapacitet. Det betyder, at andre familiemedlemmer også nemt kan justere løbebåndet, når de vil løbe på det. Løbebåndet har også dæmpning for at hjælpe dig med at undgå belastningsskader. Der skal altid være en lille smule modstand, så du gradvist øger din kondition, men du bestemmer selv, hvor hårdt du vil anstrenge dig.
  • Hvem kan løbe på løbebånd?

    I princippet har alle gavn af den motion, de får på et løbebånd. Det er en måde at modvirke en stillesiddende livsstil på. En ekstra fordel er for allergikere, som har svært ved at motionere udendørs, når der er pollen i luften. Da du nemt kan tilpasse løbebåndet til dit fitness niveau og din daglige planlægning, vil du altid have gavn af det.