Motionscykel & spinningcykel

83 stk produkter
UDSALG
a715aa3e16204a16a8889478fc17cb0b16169b0c.jpg
Populære filter
En motionscykel giver dig det bedste fra begge verdener: Du kan komme ud og bevæge dig og samtidig blive i dit hjem. Så hvorfor ikke køre hele Tour de France, mens du ser den seneste sæson af din yndlingsserie? En hel søndag foran fjernsynet uden dårlig samvittighed. Det bliver ikke meget bedre end det. Se vores store udvalg af billige kvalitets cykler her hos Trademax. Der er noget for enhver smag.

Få det bedste fra to verdener med en motionscykel

Hvordan laver jeg intervaltræning på min motionscykel?

Hvis du er vant til intervaltræning, er motionscyklen en god nyhed for dig. De fleste motionscykler med programmer har flere forskellige alternativer for intervaltræning. Du kan blot indstille de intervaller, der passer bedst til dit træningsmønster. Ønsker du længere pauser mellem intense perioder, eller korte pauser? Ønsker du stigende sværhedsgrad eller faste intervaller over længere perioder? Selv enkle og billige modeller har nu mulighed for interval indstilling.

Hvor avanceret en motionscykel har jeg brug for?

Hvor meget du investerer i din motionscykel, afhænger af, hvor meget du investerer i din træning. Hvis du bare vil sidde på din cykel i en halv time i ny og næ for at få gang i blodcirkulationen, behøver du ikke at investere titusindvis af kroner i din motionscykel. Hvis du derimod ønsker at træne til et løb og have styr på din puls, iltoptagelse og udviklingen over tid - så skal du have lidt digitale muskler.

Hvilken farve skal min motionscykel have?

De fleste af de motionscykler, vi har her hos Trademax, er sorte. Sort er en god farve, der passer ind i de fleste indretninger.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
Forventet levering inden 10 hverdage
UDSALG