Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Yogamåtte TILBUD

9 stk produkter
Viser 9 av 9 produkter

Populære filtre

En yogamåtte gør det behageligt og komfortabelt at sidde eller ligge på gulvet og udføre øvelser. De yogamåtter, du finder på UDSALG hos os på Trademax, kan bruges til yoga-, meditation- eller fitnessøvelser og er lette at rulle sammen og tage med.

De yogamåtter, du finder på UDSALG hos os på Trademax, findes i forskellige kvaliteter, men har alle til fælles, at de er bløde og behagelige at lægge på gulvet. En yogamåtte bruges til flere slags træning. Når du vælger din yogamåtte, skal du tænke på, hvordan du vil bruge den mest. Nogle måtter er lavet af blødere naturmaterialer, der er til mere rolige øvelser, hvor du ikke behøver at tage støtte, da de kan glide. Yogamåtter af gummi ligger bedre på plads, hvis du bevæger dig mere under træningen.

Alle de yogamåtter, du finder hos os på Trademax, er af høj kvalitet og fungerer som blødt underlag på forskellige måder. De måtter, der er på vores UDSALG, kommer fra vores normale sortiment og er derfor af høj kvalitet. Vælg den type måtte, der passer bedst til dine øvelser. Til stillesiddende meditation eller rolige yoga- eller strækøvelser kan du vælge en blød overflade på din yogamåtte, mens bevægelige øvelser, hvor du strækker ud, kræver en måtte, der ikke glider. Hvis du har spørgsmål om vores yogamåtter, der er på UDSALG, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice hos Trademax.