Spring overskrift over og gå videre.
Viser 1 av 1 produkter

På Trademax finder du et bredt udvalg af gummibåde til en overkommelig pris. Vores sortiment omfatter alt fra mindre både til roligere farvande til robuste både, der passer til mere eventyrlystne ture. Gummibåde er en meget alsidig type båd, der er ideel til alt fra fiskeri og badning til vandsport og transport. De er lette at transportere og opbevare, når de ikke er i brug, og kan hurtigt pustes op og sættes i vandet, når du vil ud på eventyr. Udforsk vores udvalg af gummibåde og find den, der passer bedst til dig!

Ofte stillede spørgsmål om gummi- og ribbåde

Hvor stor en gummibåd har jeg brug for?

Størrelsen på båden, du har brug for, afhænger af, hvor mange personer du planlægger at have om bord, og hvilken type aktiviteter du vil lave. Til kortere ture og fiskeri kan en mindre båd på cirka 2-3 meter være passende. Til længere ture eller vandsport kan en større båd på 4-6 meter være mere passende.

Kan jeg bruge min gummibåd eller ribbåd fra Trademax i saltvand?

Ja, både gummibåde og ribbåde kan bruges i saltvand. Sørg bare for at rengøre båden grundigt efter brug i saltvand og skyl den med ferskvand for at undgå korrosion og skader på materialet.

Hvordan vedligeholder jeg min gummibåd eller ribbåd?

For at holde din båd i god stand er det vigtigt at regelmæssigt rengøre og vedligeholde den. Vask båden med en mild sæbe og skyl den med ferskvand efter brug. Opbevar båden tørt og beskyttet mod solen og andre vejrforhold. Kontroller også båden regelmæssigt for eventuelle skader og reparer dem så hurtigt som muligt.