Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Toilettaske & rejsetoilettaske

2 stk produkter
Viser 2 av 2 produkter
En toilettaske er en lille taske, der indeholder alt det mest nødvendige. Uanset om du ønsker en toilettaske til at holde orden på badeværelset derhjemme eller en rejsetaske til opbevaring af toiletartikler, har vi en løsning til dig. Vælg efter din smag og dine behov i vores sortiment af flotte og funktionelle toilettasker.

Saml alle dine vigtigste ting i én taske

  • Hvor stor en toilettaske skal jeg vælge?

    Størrelsen af din toilettaske afhænger af, om du ønsker at det skal være en makeup-taske eller til opbevaring af større flasker med rengøringsprodukter og cremer. Når du vælger en toilettaske, er det vigtigt at tænke på de hygiejne- og skønhedsprodukter, du normalt bruger. Hvis du rejser, kan du overveje at købe små rejse beholdere for at reducere vægten på din bagage. Selv makeup fås ofte i mindre størrelser, så du kan få plads til alt det, du har brug for, i en mindre toilettaske.
  • Kan jeg tage rejse toilettaske med i min håndbagage på flyet?

    Når du flyver, må hver flaske, du tager med i håndbagagen, ikke indeholde mere end 100 ml væske, og du skal lægge alle beholdere med væske i en særlig pose. Du kan naturligvis tage selve rejse toilettasken med i håndbagagen. Det er kun indholdet af din taske, der er omfattet af sikkerhedsreglerne.
  • Hvad skal jeg huske for at holde orden i min taske?

    Sørg for, at alle flasker og dåser har låget skruet ordentligt fast for at undgå lækager og rod i tasken.