Madrasbeskyttelse til din seng

42 stk produkter
Kampagne
001-9014(3).jpg

Hold din madras ren og frisk med madrasbeskyttelse. Vi har et stort udvalg af madrasbeskyttelse i forskellige størrelser som passer til alle typer af senge. Madrassen er afgørende for kvaliteten af din søvn, og har man investeret mange penge på at købe en dyr madras vil man gerne have at den skal holde i mange år. Med madrasbeskyttelse, beskytter du din madrass fra snavs og den hjælper samtidig til med at madrassen beholder som elasticitet, fasthed, form og flexibilitet. Invester i madrasbeskyttelse og forlæng holdbarheden på din madras.

Madrasbeskyttelse for en friskere seng

Med vores madrasbeskyttelse holder du din madras ren længe og du beskytter din madras fra unødig slitage og snavs. Det er nemt at tage af og på og kan maskinvaskes. Elastikbåndet som sidder i hvert hjørne holder madrasbeskyttelsen på plads hele natten. Vores madrasbeskyttelse er bomuld med polstring af hulfiber ( polyester ) som er behageligt blødt og passer til alle typer af madrasser. Vælg mellem:

  • madrasbeskyttelse 120

  • madrasbeskyttelse 140

  • madrasbeskyttelse 160

  • madrasbeskyttelse 180x200

  • madrasbeskyttelse 210x210

Køb topmadras beskyttelse og meget andet hos Trademax

Hos os på Trademax finder du mere end bare madrasbeskyttelse. Vi hjælper dig med at indrettete dit soveværelse komplet. Her finder du eksempelvis forskellige sengetyper, topmadrasser men også sengebord, sengekister og kommoder. Giv dit soveværelse lidt ekstra kærlighed, men smukke gardiner, sengelamper eller plaider. Hos os kan du skabe et soveværelse som giver trivsel og velvære. Find dine favoritter i vores enorme udvalg af indretningsdetaljer. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål.  

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Funktion
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne