Inderpuder

30 stk produkter
Kampagne
160701(1).jpg
Det er pudebetrækket der står for stilen men inderpuden er mindst lige så vigtig. Det er den der står for form og komfort. Skab dig derfor en hyggelig og dejlig følelse med nye inderpuder. Velkommen ind og udforsk vores brede sortiment af inderpuder billigt online.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvilke størrelse skal inderpuden være?

Normalt anbefaler vi at du vælger en inderpude der er en lille smule større end pudebetrækket. Hvis du har et pudebetræk der er 45 x 45 cm vælger du en inderpude der er 50 x 50 cm. Så får du en mere luftig pude. Selvfølgelig er det op til hver og en at købe den inderpude der passer bedst til det behov man har.

Hvilket fyld skal min pude have?

Hvilket fyld din pude skal have er en smagssag. Materialer som dun og fjer er nemme at arbejde med, giver god støtte og holder længe. Inderpude med fiberfyld ere designet til at efterligne naturfyld. De er betydeligt nemmere at vedligeholde end puder med naturfyld.

Hvilke forskellige inderpuder tilbyder Trademax?

Hos Trademax kan du finde mange forskellige inderpuder i mange forskellige størrelser. Vi har inderpuder med standardmålene 50 x 50 cm, men tilbyder også større størrelser som 70 x 50 cm. Alle vores puder beholder sin form og giver god støtte.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Funktion
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne