Badehåndklæder

Viser 287 prisfornuftige produkter
Kampagne
Sortere efter

Badeværelset vil gerne indrettes med bløde og skønne tekstiler. Vores skønne badelagner er både smukke når de hænger på badeværelset og er skønne at tørre sig med efter et langt bad. Vi tilbyder et stort udvalgt af badelagen i forskellige størrelser, farver, mønster og tykkelser. Du kan nemt pifte dit badeværelse op med farveglade håndklæder. Med vores badelagen og håndklæder skaber du et hyggeligt og dejligt badeværelse. Vælg mellem flere produkter i samme kollektion så du har badelagen og håndklæder til flere lejligheder og for at skabe en smuk helhed på badeværelset.

Almindelige spørgsmål og svar

I hvilke størrelser kan jeg købe badelagen billigt hos Trademax?

Et badehåndklæde er ofte mindre i størrelsen end et badelagen. Badelagen plejer ofte at være 100x150 cm, men hvilken størrelse du helt vil have er en smagssag. Mindre håndklæder er praktiske at håndtere og bruger ikke så meget plads. Størrelsen på badelagen skal vælges ud fra smag og funktion. Hvor stor opbevaringsplads du har kan også være en god idé at tænke på når du køber badelagen billigt online.

Hvilke forskellige materialer har smukke badehåndklæder og badelagen?

De fleste badelagen er oftest fremstillet af bomuld. Dette gør at de kan krympe forskelligt meget afhængig af kvalitet. Vi tilbyder badelagen af bomuld af høj kvalitet der er fremstillet af 100% absorberende bomuldsmateriale. Det gør dem både bløde og holdbare. Badehåndklæder af frotté gør dem slidstærke og ekstra absorberende.

Hvordan skal jeg vaske badehåndklæder?

Vi anbefaler at altid læse vaskeinstruktionerne inden du vaske dine badelagen. Badehåndklæder skal oftest vaskes i 60 grader. Så får du fjernet alle bakterier og virus som dannes i håndklædet. Hos Trademax finder du billige badelagen og badehåndklæder af høj kvalitet.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Funktion
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne