Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 113 produkter
1
...
5
Planter er en indretningsdetalje der skaber en frodig og hyggelig atmosfære. At tage hånd om levende planter og blomster kræver dog tid og anstrengelse - noget ikke alle har lyst til eller mulighed for. I dag er mange kunstige planter så virkelighedstro at få ser forskel.

Dekorer dit hjem med kunstige planter

 • Hvad er fordelen med kunstige planter?

  Der er flere tænkelige grunde til hvorfor man ikke vil vælge at have levende planter. ;am kan være allergisk, have kæledyr der risikere at spise dem - eller helt enkelt ikke være interesseret. Kunstige planter er et allergivenligt, ekonomisk og tidseffektivt alternativ til den der på trods vil udsmykke hjemmet, kontoret eller endda terrassen med vegetation og planter.
 • Hvilke materialer består kunstige planter af?

  Artificielle planter kan være lavet af eksempelvis plastik, træ eller stof. Kig vores sortiment af billige kunstige planter igennem for at finde lige præcis det der falder i din smag.
 • Hvilke kunstige planter kan man vælge mellem?

  I vores sortiment finder du et stort udvalgt af grønne planter og farveglade blomster til en god pris. Vi har de allermest populære planter, små som store, enkle og diskrete, samt prægtige og iøjnefaldende.
 • Hvordan vedligeholder jeg mine kunstige planter?

  En af fordelene med kunstige planter er at de til forskel fra almindelige planter ikke kræver nogen vedligeholdelse, og derfor passer perfekt til den der ikke har tid og engagement til dette. Planterne har heller ikke behov for lys og kan derfor står hvor som helst. Det kan være en idé at støve dem af en gang imellem - men det er sjældent.