Lille drivhus

1 stk produkter
1255742.jpg
Der er noget originalt og tilfredsstillende ved at dyrke hjemme. At se blomster vokse fra frø til de første par tynde blade, at kunne høste og spise de grøntsager og rodfrugter, du selv har dyrket. I vores forholdsvis kølige land er det bedst at gøre dette ved hjælp af et lille drivhus eller en drivhus tunnel. Du kan købe et lille drivhus online hos os.

Køb små drivhuse til dyrkning billigt hos Trademax

Hvordan vælger jeg det rigtige drivhus?

Dine behov bør være afgørende for dit valg. Vil du nyde blomster eller høste chili til din madlavning? Meget eller lidt, nybegynder eller veteran? Et lille drivhus med glasvægge giver varme og læ til f.eks. tomater. Vælg efter størrelse, og køb små drivhuse online.

Hvordan indretter jeg et lille drivhus?

Her kan du dyrke tomater i pæne rækker, have vinstokke, der kravler op mod himlen, og eksotiske planter, der minder om Middelhavet. Du kan bruge et drivhus til mere end blot til dyrkning. Måske vil du have en lille havepavillon på din grund med fri udsigt til himlen. Takket være drivhusets glastag kan du nyde en stjernehimmel hele året rundt, uanset vejr. Du skal blot indrette den efter den komfort, du bedst kan lide, uanset om det er en liggestol eller en elegant polyrattan sofa.

Hvor skal jeg placere mit lille drivhus?

Mange planter kan godt lide sollys, men ikke brændende varmt. Placer dit billige drivhus på et lyst sted, men sørg for, at der også er noget, der kan give skygge, f.eks. et træ i nærheden. Vand godt, især i begyndelsen, når dine planter er små og har begrænsede ressourcer.

Skal jeg købe et lille drivhus af glas eller plastik?

Begge typer af materiale fungere godt. Små drivhuse i glas er tungere end plastik drivhuse, men ellers lukker de lige så meget lys ind. Et drivhus i glas, som du køber online, vil give glæde og beskæftigelse i lang tid.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)