categoryTopBlock

Vægdrivhus & minidrivhus

2stk produkter
Drivhuse

Hvad skal jeg tænke på når jeg vælger drivhus?

Dels skal du finde ud af hvor stort dyrkningsareal du skal bruge og dels hvis du vil bruge drivhuset som udestue til at sidde i, udover at dyrke i det. Et klassisk drivhus af hærdet glas kan sagtens indrettes så du kan sidde og nyde varmen og vegetationen. Det er dog ikke stort nok til at dyrke i større skala. Et tunneldrivhus kan fås i alle størrelser men er kun beregnet til dyrkning.

Hvor i haven skal jeg placere mit drivhus?

Generelt er det godt at stille sit drivhus der hvor det får maksimal sollys, så du virkelig udnytter effekten af varmen for at det skal blive frodigt. Stil drivhuset på en flad overflade, så solen kan nå alle planter.

Jeg vil have et drivhus, men har en lille have, hvad gør jeg?

Vælg enten et drivhus mod væg eller en dyrknings vitrine på hjul, som er nemme at finde plads til. Med et drivhus mod væggen kan du få samme overflade som et drivhus i fuld størrelse, men i flere dele i stedet. En dyrknings vitrine på hjul kan flyttes og er dermed mere fleksibel i en lille have.

Kan jeg have drivhus på balkonen?

Man kan få for eksempel drivhus du kan hænge på rækværket. Du kan også vælge et drivhus mod væggen eller en dyrknings vitrine på hjul, som du kan flytte på når den står i vejen. En balkon er ofte en beskyttet plads så du kan få et ekstra skub for vegetationen i dit drivhus.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Udseende