Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 1 av 1 produkter
Hvis du har en lille have eller ønsker at dyrke på en altan, kan et vægmonteret drivhus, skabsdrivhuse eller hængende drivhuse være en mulighed. Se, hvad der passer til dine behov, og gå på opdagelse i Trademax sortiment.

 • Skal jeg have et vægmonteret drivhus?

  Med et vægmonteret drivhus kan du nemt skabe din egen køkkenhave og nyde hjemmedyrkede produkter tæt på køkkenet. Den kan fungere som en glaseret terrasse og blive husets nye yndlingssted til morgenkaffen og sene eftermiddage, eller du kan bruge bagsiden af garagen og gøre den til en grøn oase.
 • Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger et drivhus?

  Du skal overveje, hvor meget dyrknings plads du har brug for, men også hvis du ønsker at bruge drivhuset som en udestue, hvor du kan også kan sidde. Et klassisk drivhus i hærdet glas er perfekt til at indrette, så man kan sidde og nyde varmen og planterne. Den er dog ikke stor nok til at kunne dyrke i større skala. Et tunneldrivhus kan fås i alle ønskede størrelser, men er kun egnet til dyrkning.
 • Jeg vil gerne have et drivhus, men jeg har en lille have, hvad skal jeg gøre?

  Vælg enten et vægmonteret drivhus eller et drivhus på hjul, som er nemt at montere. Med et vægmonteret drivhus kan du få det samme areal som et drivhus i fuld størrelse, men i flere sektioner i stedet. Et skabsdrivhus på hjul er transportabelt og derfor mere fleksibelt til en lille have.
 • Kan jeg have et drivhus på balkonen?

  Der fås f.eks. drivhuse, som du hænger på altanens rækværk. Du kan også vælge et vægmonteret drivhus eller et drivhus på hjul, som du kan flytte rundt på, når det står i vejen. En balkon er ofte et beskyttet sted, så du kan give planterne i dit drivhus et ekstra skub fremad.