Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Fuglebræt & fuglehuse

35 stk produkter
Viser 24 av 35 produkter
12

Det er altid sjovt at have små fugle, der skaber liv og bevægelse i haven. For at tiltrække dem skal du blot bruge lidt fuglefrø, så kommer de flyvende og tager en bid. Hvis du vil fodre dine fugle, er det en god idé at vælge et fuglebræt, og hvis du vil have dem der om foråret, skal du sætte en fuglekasse op.

Hold fuglene glade med fuglebræt og fuglekasse

  • Hvor kan jeg placere et fuglebræt?

    Det bedste sted til et fuglebræt er i eller i nærheden af et træ med grene, som fuglene kan sidde på. Der er ofte kø til foderautomaten, og de små fugle har brug for et sikkert og beskyttet sted at sidde og vente. Det er en god idé at placere det et sted, hvor du kan sidde og se de forskellige småfugle komme.
  • Hvorfor skal jeg have en fuglekasse?

    Sæt en fuglekasse op i nærheden af dit fuglebræt, og du får liv og bevægelse i din have. Om foråret flytter småfugle ind i din fuglekasse, og du kan se dem flyve ind med mos og andre ting, som de bruger til at bygge en rede indeni. Når ungerne er klækket, kan du se forældrene komme med mad.
  • Finder fuglene min redekasse og mit fuglefoder?

    Det tager ikke lang tid for fuglene at finde føde. Hvordan de gør det, er et mysterium, men de finder og besøger dit fuglebræt, så længe der er mad. Sidst på vinteren, når trækfuglene begynder at vende tilbage, vil de søge efter en rede, og dit fuglebræt vil snart være beboet. Husk blot at placere hullet højt og mod nord.