Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Viser 24 av 161 produkter
1
...
7
Beskyttelse mod myg og andre insekter kan være godt at have, både til vinduet, og til yderdøren samt balkonen. Her hos os fås billige myggenet til forskellige pladser i hjemmet.

Stilfulde og praktiske myggenet til dit hjem

 • Hvad skal man tænke på ved køb af myggenet?

  Uanset hvor i hjemmet du har tænkt dig at sætte et myggenet, så skal du først og fremst måle. Vores myggenet findes både til døre og vinduer, men også som metervare hvis du hellere vil klippe det ud selv. Tænk også over hvilken type af myggenet du vil have, vi har både insektgardiner til døren og insektnet i form af rullegardiner.
 • Hvilken type af myggenet passer bedst i en dør?

  Hvis du vil skaffe et myggenet til døren, hvor du ofte går ind og ud, kan et insektgardin være en god idé. Vores insektgardiner holder alle typer af insekter ude med hjælp af bløde chenille-strenge og de er desuden meget nemme at tage ned og gøre rent.
 • Hvilken type af myggenet til soveværelset?

  Når det kommer til soveværelset er der mange der vælger at købe et insektnet til en seng i stedet for til vinduet. Disse myggenet er okay at bruge både indendørs og udendørs, måske til et barn der ligger i vognen og sover?
 • Kan myggenettene bruges i campingvogn?

  Ja, her hos os finder du myggenet der kan bruges lige så godt hjemme som i din campingvogn. Find lige præcis din favorit og bestil nemt dit myggenet online hos os på Trademax.dk.