Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 19 av 19 produkter

Populære filtre

Kunstrotting er et behageligt og smukt materiale, der egner sig meget godt til udendørsmøbler. Når du vælger en polyrattan lænestol fra os på Trademax, får du en holdbar og stilren møbel, der kan tåle at stå ude i al slags vejr. For at gøre lænestolen ekstra hyggelig og behagelig, kan du supplere med puder og tæpper.

Shop behagelig lænestol i trendy kunstrotting

Hvilke fordele har en polyrattan lænestol?

En moderne lænestol i kunstrotting er lavet af kunstfiber, hvilket gør, at den kan stå ude i al slags vejr. Materiale har rottingens fordele ved at være blødt og behageligt at sidde i, og det har den rigtige flettede struktur. Når du vælger en lænestol i kunstrotting fra os på Trademax, får du en slidstærk og smuk rotting lænestol, der er nem at rengøre og kan bruges både indendørs og udendørs.

Hvor kan jeg placere en lænestol i kunstrotting?

Da en lænestol i kunstrotting kan stå ude i al slags vejr, kan du have den stående på terrassen, altanen eller udendørspladsen året rundt. Men bare fordi den kan klare en udendørs miljø, betyder det ikke, at du ikke kan have en rotting lænestol indendørs; den er mindst lige så flot der. Hos os på Trademax finder du flere modeller, der kan kombineres med et bord for at skabe en dejlig og behagelig loungemøbel. Hvis du vil kombinere din lænestol i kunstrotting med puder eller siddepuder, får du et behageligt sted at slappe af.

Hvordan passer jeg på en kunstrotting lænestol?

En moderne rotting lænestol er lavet af flettet kunstfiber, hvilket giver den rigtige look og gør, at den kan tåle at blive våd. Det eneste, du skal gøre med kunstrotting, er at tørre den af med en fugtig klud, hvis den bliver snavset. Hvis du har spørgsmål om vores rotting lænestole, er du velkommen til at kontakte os på Trademax kundeservice.