Rektangulært spisebordssæt

3 612 stk produkter
Kampagne
  • Rektangulære
525576(1).jpg

At indrette køkkenet eller spisestuen med et rektangulært spisebordssæt har længe været et populært valg. Grunden til det er at rektangulære spisebordssæt er meget nemme at placere enten ud fra væggen eller på linjen med væggen, men det gør sig også godt centralt i rummet. Men den rektangulære form gør det nemt at måle og beregne hvor mange der er plads til omkring bordet. Hos Trademax finder du et bredt udvalg af rektangulære spisebordssæt i mange forskellige materialer, stile og udformninger.

 

Praktisk og flot med et rektangulært spisebordssæt.

Et rektangulært spisebordssæt er nemt og enkelt at indrette med. Placer den udfor en væg i et aflangt rum eller lad det få en central plads midt i din spisestue. I vores sortiment finder du rektangulære spisebordssæt i mange forskellige materialer, mål, og farver som passer ind i alle hjem og indretningsstile. Vi tilbyder rektangulære spisebordssæt i alt fra det stilrene sorte og hvide look, til de mere gedigne rektangulære spisebordssæt i forskellige træsorter. I vores sortiment finder du desuden rektangulære spiseborde som kan forlænges med en ilægsplade.

Lad dig inspirere af vores store udvalg af rektangulære spisebordssæt og vælg i fred og ro din favorit. Når du har bestemt dig, så kan du nemt og enkelt klikke din nye spisebords gruppe hjem. Hos os har du altid 14 dages fortrydelsesret. Køb dit nye spisebordssæt online i dag, hurtigt nemt og enkelt.

 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Antal stole
Udvidelsesbart
Form (1)
Funktion
Stil
Stabelbar
Type
Udseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Sammenfoldelig
Aftageligt stof
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne