Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Rektangulært spisebordssæt

977 stk produkter
Viser 24 av 977 produkter
1
...
41

Populære filtre

At indrette køkkenet eller spisestuen med et rektangulært spisebordssæt har længe været et populært valg. Grunden til det er at rektangulære spisebordssæt er meget nemme at placere enten ud fra væggen eller på linjen med væggen, men det gør sig også godt centralt i rummet. Men den rektangulære form gør det nemt at måle og beregne hvor mange der er plads til omkring bordet. Hos Trademax finder du et bredt udvalg af rektangulære spisebordssæt i mange forskellige materialer, stile og udformninger.

 

Praktisk og flot med et rektangulært spisebordssæt.

  • Hvad skal jeg tænke på ved valg af rektangulære spisebordssæt?

    Begynd med at tænke på hvor du skal placere dit spisebordssæt og hvor mange der skal være plads til. Udover det skal du bare vælge ud efter egen smag. Du finder for eksempel rektangulære borde i klassisk og industriel stil. Vi har noget der passer alle.
  • Hvor er det bedst at stille et spisebordssæt med 6 stole?

    Fordelen med et rektangulært spisebord er at den passer godt ind i mange dele af hjemmet. Placere den mod en væg eller lad den stå i centrum i din spisestue. Formen på spisebordet gør det nemt at få plads til alle omkring bordet, også på kortsiderne hvis du skal have gæster.
  • Kan jeg købe spisebordssæt billigt fra Trademax?

    Hos Trademax finder du et stort og varieret udbud af rektangulære spisebordssæt til en billig pris. Vælg i dit eget tempo, og bestil derefter det spisebordssæt du bedst kan lide.