Rektangulært spisebordssæt

1 979 stk produkter
Kampagne
  • Rektangulære
1823296(2).jpg

At indrette køkkenet eller spisestuen med et rektangulært spisebordssæt har længe været et populært valg. Grunden til det er at rektangulære spisebordssæt er meget nemme at placere enten ud fra væggen eller på linjen med væggen, men det gør sig også godt centralt i rummet. Men den rektangulære form gør det nemt at måle og beregne hvor mange der er plads til omkring bordet. Hos Trademax finder du et bredt udvalg af rektangulære spisebordssæt i mange forskellige materialer, stile og udformninger.

 

Praktisk og flot med et rektangulært spisebordssæt.

Det har og vil formentlig altid være en stor trend at indrette med rektangulære spisebordssæt. Udover at det passer perfekt i alle hjem, er det en stor fordel at købe et spisebord med allerede matchende stole. Botanisere dig i vores store udbud og bestil det spisebordssæt du synes er smukkest!

Hvad skal jeg tænke på ved valg af rektangulære spisebordssæt?

Begynd med at tænke på hvor du skal placere dit spisebordssæt og hvor mange der skal være plads til. Udover det skal du bare vælge ud efter egen smag. Du finder for eksempel rektangulære borde i klassisk og industriel stil. Vi har noget der passer alle.

Hvor er det bedst at stille et spisebordssæt med 6 stole?

Fordelen med et rektangulært spisebord er at den passer godt ind i mange dele af hjemmet. Placere den mod en væg eller lad den stå i centrum i din spisestue. Formen på spisebordet gør det nemt at få plads til alle omkring bordet, også på kortsiderne hvis du skal have gæster.

Kan jeg købe spisebordssæt billigt fra Trademax?

Hos Trademax finder du et stort og varieret udbud af rektangulære spisebordssæt til en billig pris. Vælg i dit eget tempo, og bestil derefter det spisebordssæt du bedst kan lide.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Justerbar højde
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Antal stole
Udvidelsesbart
Form (1)
Funktion
Stil
Stabelbar
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Sammenfoldelig
Aftageligt stof
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne