Stilren opbevaring til senge fra Trademax

69 stk produkter
Kampagne
2228526(1).jpg

Vi mennesker bruger ca. en tredjedel af vores liv i sengen og derfor også i soveværelset. Soveværelset er en af de pladser vi bruger mest tid, hvilket gør det til et vigtigt værelse i vores hjem. I soveværelset vil vi gerne skabe en afslappet følelse med møbler og indretning som giver os ro. For at kunne gøre dette kræver det en del praktiske og smarte opbevaringsmuligheder hvor vi kan gemme vores ting væk. Med praktiske sengekister fra Trademax kan du opbevare dine ting med stil, og holde soveværelset fri fra rod.

 

Praktiske sengekister

En smart sengekiste er vigtigt når det kommer til at skabe et hyggeligt soveværelse. Der findes en mængde forskellige alternativ at vælge mellem når det kommer til opbevaring til senge. Et smart alternativ er en sengeskuffe der både giver plads, og hurtigt gemmer dine ting væk. Du kan også vælge en smuk sengekiste, eller bænk med opbevaring som bliver en smuk indretnings detalje, og giver en ekstra siddeplads i dit soveværelse, samtidig som du kan opbevare din ting i den. Et andet smart alternativ er at vælge en sengegavl med opbevaring, eller hvorfor ikke en sengehylde? Komplettere med en stilfuld opbevaringskurv for stilsikker opbevaring.Kombinere gerne flere smarte alternativ for at skabe den perfekte senge opbevaring for lige præcis dit hjem!  

 

Opbevaring til senge i alle størrelser

Overvej hvad du vil have ud af din opbevaring til soveværelset. Hvis du vil skabe mere plads og gemme så mange ting som muligt væk, er en sengeskuffe det mest praktiske alternativ. Vi har sengeskuffer i forskellige størrelser for at du skal kunne vælge lige præcis den som passer din seng. Hvis du istedet vil kombinere stil og indretning med smart opbevaring, så er en sengekiste eller en sengebænk den ultimate løsning for dig. Vi har sengeopbevarings muligheder i flere forskellige størrelser , farver, materialer, og design, som passer de fleste senge. Hos Trademax finder du alt det du behøver for smart opbevaring i soveværelset.

 
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne