Sengebord

1 193 stk produkter
Kampagne
1225655(7).jpg

Et stilfuldt og billigt sengebord fra Trademax giver dig mulighed for praktisk opbevaring i dit soveværelse. Du får et fint sted, hvor du kan opbevare f.eks. din mobiltelefon, en bog, et vandglas, en lampe eller et magasin. Her finder du mange spændende designs af sengeborde og natborde. I vores store udvalg af flotte sengeborde kan du vælge mellem forskellige farver, størrelser og former. Med et hyggeligt sengebord fra Trademax har du altid dine ting lige ved hånden ved siden af sengen. Vi har kvalitets sengeborde, der passer til ethvert behov og ønske.

Sengeborde og natborde til alle soveværelser

Passer et sengebord ind i alle soveværelser?

Trademax tilbyder sengeborde, der passer ind i alle typer soveværelser. Vi har mange forskellige modeller af sengeborde til både små og store soveværelser. Du kan indrette dit soveværelse i en gammeldags stil eller en mere moderne stil med et sengebord fra Trademax. Du kan selvfølgelig også placere et sengebord i andre rum, f.eks. i gangen eller i stuen.

Hvor højt skal et sengebord være?

Det er vigtigt at vælge den rigtige højde til et sengebord. En passende højde er nogenlunde på linje med madrassens højde. Den er både æstetisk tiltalende og praktisk. Hvis du vælger et sengebord, der er for lavt eller for højt, kan det være svært for dig at nå dine ting, når du ligger i sengen. Hvis du har en for lav lampe på et sengebord, får du ikke nok lys, når du f.eks. læser en bog.

Hvad kan jeg bruge et sengebord til?

Et sengebord med en hylde eller skuffe kan bruges til at opbevare tøj og andre ting, du har i dit soveværelse. Når du ligger i sengen, har du et praktisk møbel, som du kan lægge dine ting på. Du kan placere din mobiltelefon, vækkeur, bog, avis, medicin, vandglas og meget mere på bordet. Med et flot sengebord fra Trademax har du alting lige ved hånden.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne