categoryTopBlock

Find dit nye sengebord hos Trademax

1 661stk produkter
Aflastningsbord
Kampagne

Et sengebord er uundværligt i et soveværelse. Det er helt essentielt til opbevaring af bøger, alarmklokke, telefon, eller hvad man nu lige har brug for at have liggende ved sin side. Hos Trademax er vi vilde med sengeborde, og derfor har vi her på siden samlet et stort udvalg af sengeborde fra forskellige mærker. Alle sengeborde er lavet i et stilfuldt og lækkert design. Hos Trademax går vi altid meget op i kvalitet og et godt og flot design. Vores udvalg af sengeborde er selvfølgelig ingen undtagelse for dette, og derfor finder du også forskellige bud på sengeborde i et flot design fremstillet af de bedste materialer. Du finder mange forskellige bud på sengeborde her på siden, så mon ikke vi har et sengebord, som vil falde lige i din smag eller passe godt ind i dit hjem?

Klassisk, romantisk og karakterfuldt

Er du til den helt klassiske stil kunne Vilgot sengebord i hvidlak være lige noget for dig. Dette sengebord er meget smukt og let at matche til andre møbler. Dette sengebord kommer med skuffe og åben hyldeplads, så der er gode muligheder for opbevaring. Vilgot sengebord kan også bruges som kommode.

Du kan også lade dig inspirere af det fine Durham sengebord . Dette sengebord har et spændende retro design med klassiske sorte og hvide detaljer. Det vil passe perfekt til dig, som søger et sengebord, der skiller sig ud og tilføjer noget ekstra til soveværelset. Sengebordet har to skuffer med god plads til opbevaring af ting, som du gerne vil have tæt på din seng. De vinklende ben skaber en god kontrast og giver møblet en meget stilfuld karakter. Er du mere til et romantisk udtryk, vil Marie sengebord være et oplagt valg for dig. Dette sengebord er i hvid lak og med et glasbord. Med Marie sengebord får du smukke og gennemtænkte detaljer, som giver sengebordet kant og karakter. Mulighederne for et kvalitetssengebord er uendelige med vores fine udvalg her på siden. Der er lidt for enhver smag, og alle sengeborde kan nemt matches til andre møbler. Uanset hvilket sengebord du vælger, er du garanteret et møbel i topkvalitet, som er lavet af de bedste materialer. Du finder de specifikke mål på sengebordene ved at klikke på de enkelte produkter. Her kan du også læse mere om materialer og farver. 

Indret det komplette soveværelse med Trademax

Hos Trademax er det vigtigt for os at kunne hjælpe med alt inden for indretning. Derfor kan du også finde alle møbler til boligen hos os. Mens du handler dit nye sengebord, kan du med fordel kigge på vores udvalg af senge og finde en seng, der matcher til dit sengebord, og du kan også handle andre boligtekstiler under vores indretningsside. Trademax hjælper dig med at indrette et komplet soveværelse. Uanset hvilke af vores møbler eller boligtekstiler, du falder for, er du altid garanteret topkvalitet. Ved bestilling hos Trademax får du levering lige til din hovedør, og vi leverer for kun 395 kr. i fragt. Service er et nøgleord for os, og derfor tilbyder vi dig også 14 dages fortrydelsesret, så du har tid til at se om de møbler, du har købt, passer til dit hjem. Har du spørgsmål til vores udvalg af sengeborde eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os – vi vil altid stå klar til at vejlede dig. Det har aldrig været nemmere eller sjovere at indrette sit hjem. Bestil dit sengebord allerede i dag, og nyd godt af det lækre design i dit soveværelse.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Antal personer
Form
Funktion
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne