Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Sengebord UDSALG

172 stk produkter
Viser 24 av 172 produkter
1
...
8

Populære filtre

Et sengebord er det, der fuldender sengen. Med et bord, hvor man kan have en bordlampe, lægge sin bog, sine briller, mobiltelefonen og sætte et vandglas, har man næsten fuldendt soveværelsesindretningen. Sengeborde kan også sætte sit præg på rummet og gøre soveværelset både mere roligt eller lidt mere vildt og lidt luksuriøst. På Trademax UDSALG er der noget for enhver smag.

Pass på – UDSALG på sengebord og natborde.

Hvor høje er sengebordene på UDSALG?

De natborde, vi har på vores UDSALG, varierer lidt i størrelse og passer derfor lidt forskellige sengehøjder og smag. Et tip er at måle sengens højde og overveje, hvor du vil have sengebordets øverste kant. Et for højt eller for lavt natbord kan være irriterende. Ved at måle undgår du at tage chancer.

Hvilket materiale er sengebordene på UDSALG i?

De fleste sengebord på UDSALG er lavet af træ. Med træ kan man få mange forskellige farver og naturlige mønstre, som også kan snittes smukt i mange forskellige former. Men der findes også natborde i andre materialer som metal. Se gerne vores sortiment hos os på Trademax.

Fæster man sengebordene på UDSALG på væggen?

På vores UDSALG finder du lidt forskellige varianter af sengebord, der passer til forskellige hjem. På et UDSALG sælger vi en del af vores brede sortiment, og hvad der er tilgængeligt, varierer over tid. De fleste sengebord står på ben, og dem behøver man normalt ikke fastgøre til væggen. Nogle synes, det er rart, hvis man kan få sengebordet op fra gulvet, og så er der modeller, som man skruer fast i væggen.