Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 6 av 6 produkter

Populære filtre

Hvis du er på udkig efter et sengebord eller et robust natbord i egetræ, kan du finde det her hos Trademax. Eg er et materiale, der udstråler kvalitet, og mange vælger møbler i eg, netop fordi de er robuste og tidløse. Egemøbler går ikke af mode, som andre materialer kan. Hvis du er lidt tøvende, fordi møbler af egetræ ofte er mørke, skal du ikke være bekymret. Møbler kan også være fremstillet af lyst egetræ eller blot malet eller laseret i lyse farver. Hos Trademax sælger vi møbler med forskellige looks, og det er nemt at finde noget i din egen smag.

Robuste sengeborde og natborde i egetræ

Hvordan passer jeg på mit sengebord af egetræ?

Det vigtigste, du kan gøre for dit sengebord i egetræ, er at sørge for, at dit vandglas eller din kaffekop står på en underkop. Hvis du lader våde glas og kopper stå på bordet, er der risiko for pletter. For at gøre sengebordet mere holdbart kan du lakere det med maling eller lak, eller oliere det, hvis du har ubehandlet træ.

Kan jeg male mit sengebord i egetræ?

Du kan sagtens male dit sengebord i egetræ. Hvis bordet har været malet før, og det er et par år gammelt, kan du skrabe den løse maling af, inden du maler det. Det er en god idé at male med en primer først, da det vil få malingen til at sidde bedre fast og holde længere.

Er sengeborde af egetræ tunge?

Hvis du har et sengebord i egetræ, er det lidt tungere end møbler af mange andre materialer. Et sengebord vil dog aldrig være så tungt, at det er svært at flytte. En af fordelene ved egetræ er, at det er robust, men det medfører også lidt mere vægt. Præcis hvor meget sengebordet vejer, afhænger af den model, du har. Kontakt os hos Trademax, så hjælper vi dig!