Sengebord væghængt & natbord væghængt

1 stk produkter
  • Ja
1203526(3).jpg

Et væghængt sengebord kan være et sjovt alternativ til de traditionelle natborde, som vi er vant til at se. Et sengebord væghængt er en praktisk møbel at have ved siden af sengen til opbevaring af forskellige ting. Væghængte sengeborde findes både med og uden opbevaringsmuligheder, så hos Trademax garanterer vi, at du vil finde et natbord væghængt i en udgave, der passer til dig.

Spændende indretning med væghængte sengeborde

Hvad er fordelene ved en væghængt sengebord?

Der er mange grunde til at vælge en væghængte sengeborde. Mange synes det ser flot ud, når natborde sidder frit fra gulvet og svæver ved siden af sengen. Andre synes, at en natbord væghængt er praktisk, fordi det gør det lettere at rengøre gulvet under natbordet. Men frem for alt kan et hængende sengebord opfattes som mere elegant end et traditionelt sengebord og passer dermed ekstra godt ind i det mindre soveværelse. Kig gerne forbi os på Trademax for at få lidt inspiration.

Hvordan monterer jeg mit sengebord væghængt?

Det vægmonterede natbord monteres mod væggen med beslag på bagsiden. Montering ser forskellige ud afhængigt af, hvilken væg du har. Med en betonvæg borer du huller og bruger plugs for at få det rigtige beslag, i en trævæg skruer du direkte med træskruer. Hvis du har en gipsvæg, skal du først sætte din mollyplugg. Hvis du er usikker, kan du spørge din lokale byggemarked og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice hos Trademax.

Hvilke senge passer til et natbord væghængt?

Det passer til alle senge. Det er det, der er så smart og praktisk ved et sengebord væghængt. Fordi du selv vælger, hvor højt natbordet skal monteres, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt dit nye hængende sengebord passer i højden. Er du usikker på, hvor højt sengebordet skal hænge? En god tommelfingerregel er, at natbordet skal hænge i samme højde som madrassen slutter. Det kan selvfølgelig hænge både højere op og lavere ned, så sæt det i den højde, du er mest komfortabel med!

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Väggmonterad (1)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage