Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Sengebord træ

221 stk produkter
Viser 24 av 221 produkter
1
...
10

Populære filtre

Et natbord i træ er ikke kun et aflastningsbord, hvor du kan placere et glas vand, lægge dine briller eller bog, når du skal sove. Sengbordet er også en del af indretningen, der kan give både sengen og soveværelset den stil, du ønsker - med det rigtige design. Hos os på Trademax finder du mange forskellige typer sengborde i mørkt eller lyst træ samt sengborde, der står på ben eller er vægmonteret og dermed frit hænger fra gulvet. Besøg os og find det, der passer lige hjemme hos dig.

En træsengbord fuldender sengen i soveværelset

Hvor højt skal et sengbord være?

Et for højt eller for lavt sengbord i træ anbefales aldrig. En optimal højde på et sengbord er i højde med din madras. Et for lavt sengbord i træ kan bidrage til en ubalance i soveværelset og også gøre, at en sengelampe stående på natbordet ikke når ud med sit lys, når du skal læse om aftenen. Med et for højt sengbord i træ er der risiko for, at du slår hovedet i kanten, når du sover, eller ikke nemt når det, du har stående på natbordet.

Skal jeg have et sengbord i træ på begge sider af sengen?

Nej, det er helt op til dig, om du vil have et eller to sengborde. Hvis du vælger at have to, behøver de ikke engang være ens, at have to forskellige sengborde i træ kan skabe en cool atmosfære i dit soveværelse. Det kan selvfølgelig være praktisk, hvis I er to, der har hver sit sengbord, men hvis pladsen er trang, fungerer det lige så godt med et sengbord i træ.

Hvordan passer jeg på mit natbord i træ?

Du kan tørre dit natbord af med en let fugtig klud. Hvis du ønsker at bruge rengøringsmidler, anbefaler vi en mild rengøringsmiddel uden stærke kemikalier, som for eksempel sæbe. Hvis der kun er støv på sengbordet, kan du i stedet bruge en tør klud eller en støvkost.