Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Marmor sengebord & marmor sengebord

2 stk produkter
Viser 2 av 2 produkter

Populære filtre

Marmor er et klassisk materiale, der har været brugt til at lave borde og bordplader i hundreder af år. Marmor er et smukt materiale, og hvis det bliver passet ordentligt, kan det bruges i mange år uden at blive slidt. Hos Trademax finder du sengeborde og natborde med en smuk og elegant marmorplade og en metalbase. Da marmor er et naturmateriale, har hvert bord et unikt udseende med mønstre og striber, der giver overfladen liv. Der kan være uregelmæssigheder og små huller i toppen af et marmor sengebord, men de er blot et tegn på ægthed.

Elegante sengeborde og natborde i marmor

Hvad er fordelene ved et marmor sengebord?

Et marmor sengebord har en vægt, der gør det stabilt ved siden af sengen. Overfladen er blød og behagelig og smuk at se på. De marmor sengeborde, som du kan finde hos Trademax, har et tidløst design, der gør dem velegnede til ethvert miljø. Den stilfulde metalbase er med til at skabe et harmonisk indtryk.

Hvad kan jeg kombinere med et marmor sengebord?

Det enkle, rene design af marmor sengeborde eller natborde, som du kan finde hos Trademax, gør, at de passer ind i enhver indretningsstil. Lette, moderne møbler i rummet passer lige så godt som en mørk klassisk stil eller tunge vintage møbler. Marmor er tidløst, og du vil kunne fortsætte med at have glæde af dit natbord, selvom du ændrer indretningen i dit hjem.

Hvordan passer jeg på et marmor sengebord?

Marmor er porøst og er derfor modtageligt for spild. Det kan være en god idé at bruge en glasmåtte, hvis du har et glas eller noget andet fugtigt ved sengen. Du kan bruge rengøringsmidler til natursten, hvis du har fået en plet, men til almindelig rengøring er en klud fugtet med lidt vand og sæbe tilstrækkeligt. Hvis du har spørgsmål om vores marmor sengeborde og natborde, er du altid velkommen til at kontakte os på Trademax kundeservice.