Kampagne
1505391(3).jpg

Under din seng er en plads, der sjældent bruges. Det er både praktisk og behageligt at udnytte al pladsen i dit hjem. Med en sengeskuffe sparer du ikke kun plads og gør andre områder mere luftige, men du har også det, du ønsker i dit soveværelse, lige ved hånden. Vælg blandt vores udvalg af sengeskuffer og skab orden og plads i dit hjem.

Udnyt pladsen under din seng med en sengeskuffe

Hvad kan jeg opbevare i min sengeskuffe?

Det er et naturligt valg at lægge dyner, puder, lagner og tæpper i en sengeskuffe. Men bamser, nattøj, bøger og sæsontøj er også praktisk at have i sengeskuffer. Tænk over, hvad du har brug for at opbevare, og hvad der er praktisk for dig at lægge under sengen eller i en sengeskuffe. Vi anbefaler dog ikke, at du opbevarer spøgelser og monstre i dine skuffer under sengen.

Hvor stor en sengeskuffe skal jeg vælge?

Afhængigt af hvor store ting du ønsker at opbevare, er det en god idé at finde en sengeskuffe i henhold til dette. Du kan have én stor sengeskuffe eller flere mindre skuffer. Husk, at det for eksempel kan være godt at opbevare dyner og puder på et luftigt sted, så de ikke bliver klumpede.

Har jeg brug for flere sengeskuffer?

I nogle tilfælde er det rart at have masser af opbevaringsplads, så det er en god idé at have flere sengeskuffer. Et tip er at have så mange store sengeskuffer, som du kan få plads til under din seng. Man kan aldrig få for meget opbevaringsplads, og en eller flere sengeskuffer er den perfekte måde at gemme det væk, som du ikke ønsker have liggende synligt.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne