categoryTopBlock

Senge til hele livet

Op til60%
4 377senge udsalg
Møbler
Cyber Monday

Her på siden finder du et stort udvalg af de bedste senge, som vil sikre dig en god nattesøvn. Når man køber seng, er det vigtigt, at man er opmærksom på, at sengen er af god kvalitet og giver den rigtige støtte og komfort.  Med vores udvalg af senge er du garanteret god komfort og et produkt af højeste kvalitet. Så er du på udkig efter billige senge, så tag et kig her på siden og lade dig friste af vores udvalg. Du finder et meget varieret udvalg af billige senge her, så mon ikke, du kan finde en seng, der passer perfekt til dig.

Du kan blandt andet lade dig friste af denne Royal King Size komplet sengepakke fra Choice. Royal King Size er en stor og behagelig kontinentalseng med god plads. Sengen er betrukket med et eksklusivt stof, som sikrer en god kvalitet i mange år. Samtidig er topmadrassen vendbar og består af latex/skum med aftageligt og vaskbart betræk. Denne sengepakke kommer også med en sengegavl. Topmadrassen, der følger med sengen, er 8-10 cm tyk og giver en behagelig støtte til hele kroppen, så du kan sove trygt og godt. Du kan læse meget mere om denne sengepakke her, hvor du også kan aflæse mål på både madras og seng.

Er du blot ude efter en springmadras eller bare en seng, finder du også et udvalg af dette her på siden.

Er du på udkig efter en enkeltmandsseng, kunne Superior Lys 120 modellen fra Choice være en mulighed for dig. Denne model fås i flere forskellige farver. Superior Lyx er en seng, som kan være svær at komme ud af om morgenen. Denne model tilbyder den bedst mulige komfort med sine tre lag af madrasser. Sengen er mediumfast og ben eller sokkel medfølger i prisen. Med Superior får du den søvn og hvile, du har brug for. Desuden er det et meget smukt møbel, som vil passe ind i ethvert soveværelse. Mulighederne er mange for at finde den rigtige seng med den rigtige komfort med vores flotte udvalg her på siden. 

Hvilken seng skal jeg vælge?

Hos Trademax vil vi hjælpe dig med at indfri dine indretningsdrømme. Desuden går vi også op i, at kvalitet og design skal gå hånd-i-hånd. Derfor er du altid sikker på at finde de bedste møbler med den bedste komfort her på siden. Mens du finder din nye seng, kan du samtidig kigge på andre møbler eller boligtekstiler.  Vores side er overskueligt inddelt efter kategori, så du nemt kan finde det, du søger. Ved køb af en seng hos Trademax yder vi 5-20 års garanti. Denne garanti dækker stel og fjederbrud på pocket – og/eller bonell fjeder. På den måde er du dækket godt ind, når du køber senge hos os. Vores senge er af bedste kvalitet, lavet af skandinavisk produceret dele. Vi leverer din seng lige til døren, og vi leverer for 395 kr. i fragt. Har du spørgsmål til vores senge eller andre af vores møbler, så er du velkommen til at kontakte os. Bestil din nye seng i dag og nyd godt af den gode komfort. Med en seng fra Trademax er du garanteret en god nattesøvn. 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Længde
Højde
Antal siddepladser
Farve
Antal personer
Form
Funktion
Sengemål
Antal sovepladser (Stk.)
Komfortzoner (st)
Stil
Type
Pris
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Cyber Monday