categoryTopBlock

Tilbud på spisebordssæt

Op til65%
3 327stk produkter
Møbler
Kampagne

Saml hele familien ved middagsbordet

Alle familier har brug for et komplet spisebordssæt, hvor de kan sidde i ro og mag og nyde måltider sammen. Et spisebord bliver det naturlige samlingspunkt i hjemmet både i hverdagen med familien og i weekenden, når man har gæster på besøg. Det er derfor vigtigt, at man føler sig tilpas omkring spisebordet. Det er derfor også svært at finde det helt rigtige spisebordssæt, da der er flere aspekter, som skal gå op i en højere enhed. Først og fremmest skal et spisebord være solidt og funktionelt. Det skal kunne holde til at blive brugt meget. Derudover er det også vigtigt, at stolene passer til spisebordet og, at de giver god komfort og støtte, så man kan holde ud at sidde der i længere tid. For det andet er det også vigtigt, at spisebordssættet passer ind i indretningsstilen i ens hjem.

Dette kan godt gøre det til et større projekt at finde et spisebordssæt. Hos Trademax hjælper vi dig med at realisere dine indretningsdrømme. Derfor har vi her på siden samlet et udvalg af spisebordssæt, som du kan lade dig friste af. Vores oversigt gør det nemt og overskueligt for dig at finde det rigtige spisebordssæt.

Moderne designs med elegance og kant

Her på siden har vi samlet vores udbud af spisebordssæt, som du kan lade dig inspirere af. Du finder spisebordssæt i flere forskellige stilarter, så mon ikke du kan finde det spisebordssæt, som vil passe perfekt til dit hjem.

Er du til et helt klassisk spisebordssæt, kan du kigge nærmere på Anja spisebordssæt med 6 Cleo stole. Dette spisebordssæt er smukt og indbydende. Sættet kommer med en bordplade i eg og stolene er klædt i smukt stof. Stolene er med høj ryg, som giver god støtte og komfort. Her vil du sidde meget bekvemt ved lange middage og gode aftener med vennerne. Spisebordssættet kan med fordel kombineres med et blødt tæppe under bordet, for at skabe ekstra hyggelige rammer omkring middagsbordet. Du kan finde vores udbud af tæpper her. Dette spisebordssæt vil helt sikkert tilføje elegance og stil til din spisestue.

Er du mere til et spisebordssæt i moderne stil og med kant, så vil Zion Frida spisebordssættet fra Choice være et oplagt valg for dig. Dette stilfulde spisebordssæt indeholder klasse og karakter og er til dig, som søger et moderne spisebordssæt. Stolene har en forkromet fod og sæde/ryg i bonded læder.

Hvis du mere er til runde spiseborde, som er knap så store, så vil Stil spisebordssæt helt sikkert kunne friste dig. Dette spisebordssæt er med et rundt bord og fire stole. Stil er et elegant spisebordssæt med høj komfort. Spisebordsstolene er betrukket med PU, der giver en blød og behagelig siddekomfort. Dette spisebordssæt vil sætte et eksklusivt præg på dit hjem og det vil skabe en indbydende stemning. Vi har mange bud på det perfekte spisebordssæt her på siden og vi udbyder mange forskellige stilarter, så du nemt kan finde det sæt, der vil passe bedst til dit hjem. Hvis du er interesseret i målene på de forskellige produkter, klikker du blot på produktet. Det har aldrig været nemmere eller sjovere at shoppe spisebordssæt end med Trademax.

Find inspiration med Trademax

Trademax er din vej til drømmeindretningen af dit hjem. Vi har alt i boliginteriør og du kan finde møbler til både stuen, soveværelset eller badeværelset. Mens du handler spisebordssæt kan du samtidig kigge på vores udvalg af sofaer eller sofaborde. Med Trademax bliver det nemt at indrette dit drømmehjem. Ved køb af spisebordssæt hos Trademax er du garanteret høj kvalitet og god service. Vi leverer dit spisebordssæt lige til din  hoveddør for kun 395 kr. i fragt. Har du spørgsmål til vores spisebordssæt eller andre af vores møbler, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor kompetent personale altid vil sidde klar til at hjælpe dig. Med Trademax kan du altid hente ny inspiration. Bestil dit spisebordssæt allerede i dag og nyd godt af det elegante design i topkvalitet. 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Længde
Højde
Antal siddepladser
Farve
Antal stole
Form
Funktion
Type
Stil
Udseende
Pris