Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

TV ophæng & TV stativ

20 stk produkter
Viser 20 av 20 produkter

Hos os på Trademax finder du det perfekte tv-stativ eller TV ophæng for at undgå at have dit tv stående på tv-bænken. Vores brede udvalg tilbyder forskellige modeller og størrelser af både vægbeslag til tv og tvstativ, der passer til de fleste typer af TV-apparater. Vælg et elegant og stabilt tv-stativ for at placere dit tv, hvor du ønsker det, eller sats på et pladsbesparende og stilrent TVophæng, begge giver en moderne touch til dit rum. Vores tv-stativ og TVophæng er fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre holdbarhed og stabilitet. Køb et billigt TV ophæng eller tv stativ hos Trademax allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål om TV ophæng og tv-stativ

Hvordan vælger jeg det rigtige tv-stativ eller vægbeslag til tv?

Hvis du ønsker at kunne flytte dit tv til forskellige steder, er det godt med et tv-stativ. Et TV ophæng er fastgjort til væggen, så dit tv undgår at stå på en tv-møbel, og du kan nemt få det op i den ønskede højde. Hvis du ønsker at have dit tv på væggen, men samtidig vil kunne se tv fra forskellige vinkler, er det godt med et TV ophæng med svingarm. Mange vægbeslag til tv kan også tippe fremad. Det gør det muligt at vinkle dit tv ned, hvis det skulle være nødvendigt.

Hvor kan jeg placere mit tv-stativ?

Hvis du har et gulvstativ, er det godt at placere det mod en væg eller i et hjørne. Hvis du ønsker at se tv fra en anden retning, er det nemt at flytte tv-stativet og dit tv. Du kan også dreje stativet, hvis det ikke har en indbygget svingarm. Når det gælder tv-stativ, der er designet til en tv-bænk, kan du placere det på enhver vandret overflade.

Hvordan monterer jeg mit TV ophæng?

Du skal bruge skruer og plugs af tilstrækkelig længde til at bære vægten af dit tv. Sørg for, at væggen, du monterer beslaget på, ikke er porøs, og at skruerne virkelig holder fast. Vær også forsigtig, når du borer til skruen, så du ikke støder på nogen elektriske ledninger. Hvis du har et TV ophæng med svingarm, er det vigtigt at sikre dig, at dit tv har tilstrækkelig plads til at svinge.