Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 787 produkter
1
...
33

  • Hvad bruges et TV-skab til?

    Et TV-skab kan være forskellige typer af opbevaringsmøbler. Der fås de klassiske TV-skabe hvor du kan gemme fjernsynet væg og der fås mindre skabe til praktisk opbevaring i stuen. Ved at vælge et smukt TV-skab kan du skabe en harmonisk og ryddet stue. Du kan også finde smukke TV-borde i forskellige størrelser der rammer rummet smukt ind.
  • Hvordan vælger jeg TV-skab?

    Når du skal vælge for eksempel et TV-bord bør du tænke på om du skal hænge fjernsynet på væggen eller om det skal stå på bordet? Skal du stille TV’et på bordet bør du have ca. 20 cm til gode på hver side. Tænk på at du kan matche forskellige skabe med væghylder for at skabe en veldesignet følelse i rummet. Vi har mange forskellige TV-skabe så du kan finde din stil.
  • Hvordan indretter jeg et mindre rum med et TV-skab?

    Når du vælger andre typer af skabe kan du tænke på at du også kan udnytte højden. Høje og smalle skabe kan skabe opbevaringsmuligheder, også i mindre rum. Hos os på Trademax kan du også finde mindre TV-borde der gør det muligt at indrette mindre rum med smukke TV-møbler. Vægskabe til opbevaring giver mulighed for at kombinere med borde.