Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 1493 produkter
1
...
63

Er du på udkig efter billige skabe, som kan hjælpe med at holde orden i din bolig? Måske bor du efter konceptet compact living med få kvadratmeter, eller i hus med et stort opbevarings behov i éntreen, stuen eller køkkenet. Vi har et bredt udvalg af skabe, så uanset om du har brug for opbevaring af jakker, sko eller andet praktisk, eller om du vil have et skab hvor du kan samle dine fineste pynte ting, så kan du med garanti finde et skab som opfylder dine ønsker på Trademax. Vi mener at opbevaring skal være både pænt og praktisk.    

Praktiske og billige skabe i smukt design

Hos Trademax finder du skabe for enhver smag. Uanset om du er til et lille skab med et minimalistisk udtryk, eller et stort skab med massere af opbevaringsplads og iøjnefaldende design, så har vi med garanti et skab der falder i din smag. Vælg mellem forskellige modeller og design, vi har alt fra retro inspireret skabe i stål, skabe i træ som giver et landligt udtryk, eller hvorfor ikke et moderne skab med skabslåger i betonlignende materiale. Vi har skabe i mange varianter, både væghængte, højskabe, hjørneskabe, og skab med spejl.

Skab til stuen

I stuen har de fleste brug for opbevaringsplads. Stuen skal indeholde mange ting uden at det kommer til at virke rodet. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af flotte skabe som egner sig perfekt til stuen, både ud fra et praktisk og et visuelt perspektiv. Er du samtidig ude efter andet opbevaring til din stue, så har vi samlet et udvalg af matchende TV-borde og mediemøbler.

Skab til kontoret

Vi hjælper dig gerne med at skabe en behagelig atmosfære på dit hjemmekontor. Vi har et stort udvalg af skabe som opfylder de fleste behov der kommer med et kontor. Vi tilbyder skabe med lås, til dig som har brug for at låse værdipapirer, personlige dokumenter eller andet vigtigt inde i et skab. Vi har også skabe med skydelåger som er praktisk for dig som har brug for nem adgang til skabet. Vi ved at kontoret har et stort opbevaringsbehov og derfor har vi samlet er stort udvalg af andre opbevaringsmøbler som hylder og reoler samt praktiske arkivskabe.

Skab til soveværelset

“ hver ting på sin plads “ Med vores skabe har du mulighed for at indrette dit soveværelse så det passer til dine opbevaringsbehov. Vi har skabe i mange størrelser former og designs, så du finder med garanti dit nye skab i vores sortiment. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af kommoder, garderobeskabe og sengekister.

Skab til éntreen

Gode og praktiske skabe til éntreen er uundværlige. Derfor har vi samlet et stort udvalg af skabe som giver gode opbevaringsmuligheder i éntreen. Uanset om du er ude efter åbne eller lukkede skabe så kan du finde det hos os. Kombiner dit skab med et praktisk skoskab, tøjstativ og knagerækker eller hvorfor ikke en siddebænk med opbevaring for at give din éntre en hyggelig atmosfære når du kommer hjem

Skab til køkkenet

Måske har du brug for ekstra opbevaring i køkkenet, eller ønsker et møbel som kombinerer opbevaring og ekstra bordplads at aflaste på eller helt enkelt bare at have fine kogebøger stående. Hos os kan du vælge mellem skabe i forskellige modeller og designs som alle passer perfekt til køkkenet. Vi har også et stort udvalg af skænke og vitrineskabe.

Skab til badeværelset

Uanset om du har et lille eller et stort badeværelse, er skabe et uundværligt møbel i boligens måske mindste rum. Højskabe med spejl, underskabe eller væghængte skabe, vi hjælper dig med at finde det skab der passer bedst til dit badeværelse. For at skabe et bedre overblik har vi samlet alle vores skabe til badeværelser til et stort udbud af badeværelsesmøbler.

Praktiske skabe som udnytter dine kvadratmeter

Et skab med gode opbevarings muligheder har stor betydning i de fleste hjem. Med et skab kan boligens plads enkelt optimeres, og samtidig skabe mere gulvplads. Desuden kan et lidt større skab nemt og enkelt fungere som en rumdeler i den lille lejlighed eller i et lidt større rum hvor man har brug for opdeling. Vi har samlet lidt tips og råd til hvad man skal tænke på når skal købe skabe.

  • Tilpas dine møbler efter rummet og ikke omvendt! Udgangspunktet når du skal vælge et skab, bør altid være det rum skabet skal placeres i. Er der en bestemt type skab der egner sig bedre til den plantegning rummet har. Lad rummets udseende og indretning guide dig til den rette størrelse og model men også farvevalg. Hvide og lyse farver gør ofte af rummet opleves større, mens sorte og mørke toner kan skabe en dybere effekt i rummet.  

  • Der er mange fordele ved et lukket skab! Skabslåger i dit skab, er en smart måde at organisere og gemme unødigt rod af vejen, det gør at din bolig føles større. Hos os finder du skabe med både låger, skuffer og hylder, så tænk på hvad du har brug for at opbevare og vælg et skab med praktisk opbevaringsplads som opfylder dine behov. I vores sortiment finder du også skab som er kombineret åben og lukket opbevaring, perfekt til dig som vil gemme visse ting af vejen, men samtidig have dine fine ting stående fremme. .

Udnyt væggene! At udnytte vægpladsen med væghængte skab er en smart måde at udnytte kvadratmeterne.