Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 3 av 3 produkter

Populære filtre

Med et nøgleskab kan du holde orden i dine nøgler. Det er en nem måde at vide, hvor dine nøgler altid er. Det kan være svært at finde nøglerne, når du har brug for dem, hvis de ligger spredt over det hele. Det er praktisk og pænt at opbevare alle dine nøgler på ét sted. Der findes forskellige typer af nøgleopbevaring, f.eks. nøgleskabe med kodelås eller kroge. De har alle den funktion at indsamle vigtige nøgler. Selve nøgleskabet er også en flot detalje på væggen.

Saml alle vigtige nøgler i et nøgleskab

  • Hvilke materialer er nøgleskabe lavet af?

    Der findes traditionelle nøgleskabe af træ og nøgleskabe af metal. Nøgleskabe i metal har magneter og en magnetisk dør, hvor du f.eks. kan fastgøre vigtige noter. Det er også muligt at skrive på døren og nemt at fjerne igen.
  • Hvilket nøgleskab skal jeg vælge?

    Hvilken model der er den rigtige for dig, afhænger lidt af, hvordan du vil bruge nøgleskabet. Hvis det er til opbevaring af dørnøgler, bilnøgler eller cykelnøgler, som du har brug for hver dag, er det måske mest praktisk med nøgle kroge. Hæng den op i gangen, så du nemt kan få fat i den nøgle, du skal bruge, når du går ud. Hvis du ønsker at opbevare nøgler, der ikke bruges så ofte, kan du f.eks. vælge et nøgleskab med kodelås.
  • Hvor skal jeg placere nøgleskabet?

    Mange mennesker vælger at have et nøgleskab i gangen, men det behøver ikke at være det bedste sted. Det afhænger af dine vaner. Tænk på, hvordan du bevæger dig rundt i huset. Måske henter du normalt dine nøgler i et andet rum i huset eller lejligheden. Hæng skabet op, så det føles naturligt i forhold til dit bevægelsesmønster.