Garderobeskab til alle hjem

1 852 stk produkter
798046(4).jpg
Kampagne

Hvis du går med garderobedrømme, kan dine drømme gå i opfyldelse på trademax.dk. Glæd dig til dit helt eget walk-in closet med smarte garderobeløsninger og smukt design. Hvis du søger en kvik løsning har vi masser af komplette garderobeskabe med alt du behøver til at komme igang. Til den kræsne tilbyder vi skræddersyede garderobeløsning med fleksible moduler som du kann kombinere frit.

Garderobeløsninger i alle former

Garderober er en essentiel del af indretningen i alle hjem uanset om man bor i lejlighed, rækkehus eller villa og der findes et hav af forskellige garderoberløsninger at vælge imellem, som dækker alle behov.

Walk in closet - en lille oase

Hvis du skal bygge et walk-in closet eller opdatere dit gamle, skal du måske ikke bruge nogle garderoberlåger men blot smart garderobeindretning f.eks en garderobestang, hylder, tøjskuffer og nogle skoreoler. Tænk først of fremmest over hvilket behov du har. Hvis du er besat af sko, skal der selvfølgelig være ekstra skohylder eller skoholdere. Hvis det er mest jakkesæt eller pantsuits du har brug for til din hverdag, er det oplagt med ekstra garderobestænger så du kan hænge dine jakker og frakker op. Vælg en garderobeserie i en tidløs stil der passer dig, så kan du altid bytte, fjerne og tillægge dele i serien, hvis du for nye behov over årene.

Det perfekte garderobeskab

Uanset hvilket rum du skal indrette - soveværelse, gæsteværelse, børneværelse, bryggers eller entré - findes der et perfekt garderobeskab til dine behov. Begynd med at måle både højde, bredde og dybde på dine arealer. Hvis der er meget trangt foran pladsen hvor garderoben skal anbringes bør du vælge skydelåger, som ikke svinger ud og er i vejen. En kvik garderobeløsning er at købe et færdigt garderobeskab som du hurtigt og let samler og stiller op. Færdige garderobeskabe findes i mange forskellige størrelser samt designs og leveres med alle dele du skal bruge, til at komme igang kvikt. Til dig der har helt særlige behov eller gerne vil kontrollere nøjagtigt hvordan din garderobe skal se ud, er en garderobeløsning med moduler det helt rigtige valg! Med en fleksibel garderobeløsning kan du vælge og vrage mellem mange forskellige hylder, skuffer, garderobestænger og garderobelåger for at skabe nøjagtigt den løsning der passer dig. Glem endelig ikke en låge med spejl bagpå eller en spejlskydelåge, så du kan tjekke dagens outfit inden du tager afsted hjememfra.

På trademax.dk finder du masser af forskellige garderobeløsninger og garderobeskabe med forskellige farver, designs og funktioner.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Belysning
Funktion
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Kan dæmpes
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne