Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Viser 24 av 1201 produkter
1
...
51

Populære filtre

Garderoben har ligesom alle de forskellige møbler i vores hjem gennemgået enorme forandringer i årenes løb. Det, der tidligere blot var et simpelt opbevaringsmøbel, en stor stående kasse, som vi kunne gemme ting i, er nu blevet noget helt andet. Et møbel, som vi er glade for at lade fylde i et rum. Garderobeskabe kan virkelig være forskellen mellem et hjem, som du nyder, og et rodet hjem, som du altid skal gøre rent. Hos os finder du garderobeskabe, der giver dig mulighed for at tilpasse din opbevaring til dine egne behov. Tænk over hvilken slags garderobeløsning du har brug for, og find de perfekte garderobeskabe til dig her hos Trademax!

Garderobeskabet - måske det vigtigste møbel i hjemmet

Hvad har man brug for i en garderobe?

Indretning er nøglen til at være tilfreds med sin garderobe. Start med at tage udgangspunkt i, hvad du ønsker at opbevare i din garderobe. Har du brug for hylder, stænger, skuffer, skohylder eller måske smykkeopbevaring? Når du har fundet ud af, hvad du vil opbevare i dit klædeskab, skal du vælge et klædeskab med en indretning, der passer til dine behov. Nogle garderobeskabe er færdigdesignede, mens du har mulighed for at designe andre garderobeskabe efter dine behov og smag. En anden vigtig ting at overveje er, om du ønsker belysning i garderoben, og hvor garderobe belysningen skal placeres, hvis du ønsker det.

Hvor bred er en garderobe?

Trademax sortimentet omfatter garderobeskabe i alle mulige størrelser og modeller. Afhængigt af, hvilke ting du skal opbevare i garderoben, og hvordan rummet ser ud, har du brug for forskellige løsninger og dermed forskellige bredder til din nye garderobe. Vælg mellem garderobeskabe med skydedøre, hjørneskabe, rejse garderobeskabe, børne garderobeskabe og mange flere. Hvis du ønsker friheden til at bygge din egen garderobe, tilbyder vi klædeskab rammer, klædeskab beslag og garderobe døre, så du kan tilpasse din garderobe til dine behov. Bredden på et garderobeskab afhænger ganske enkelt af den model, du vælger. Mål pladsen, hvor garderoben skal stå, og vælg en, der passer til pladsen.

Hvordan vælger jeg et klædeskab?

Nu, hvor du kender dimensionerne og ved, hvad du skal opbevare i din garderobe, er det tid til den måske sjoveste del: at vælge en garderobe. Hvordan ser det ud, hvor den skal stå? Måske er der ikke meget plads til at åbne brede døre, hvor garderobeskabet skal være? Så er garderobeskabe med skydedøre mere velegnede. Har du brug for masser af opbevaringsplads til at organisere alt dit tøj? Så er udtrækkelige skuffer, der gør dit klædeskab overskueligt og hjælper med at holde orden i tingene, det perfekte valg. Måske skal dit klædeskab være smalt, fordi du simpelthen ikke har plads, men stadig har brug for en smart opbevaringsløsning? Så er en smal, men dyb garderobe en god mulighed. Hvis du vil have masser af opbevaringsplads, uden at det føles trangt, kan et åbent skab være en smart løsning. Du ønsker sikkert også, at garderobeskabet skal passe ind i stilen i dit hjem, Trademax tilbyder garderobeskabe i mange forskellige materialer, former og farver, så der altid er et garderobeskab, der passer ind i dit hjem.