Kampagne
1685588(6).jpg

Selvom det er muligt at hænge sit tøj på kroge, gør en bøjlestang det nemmere at holde overblik over, hvad du har. Din bøjlestang vil også sikre, at dit tøj bliver bedre bevaret og bevarer sin form.

Fuldend din garderobe med en bøjlestang

Hvor kan jeg opbevare min bøjlestang?

En bøjlestang er velegnet til din entré, garderobeskabe og vaskerum. Du kan også bruge din bøjlestang til at hænge håndklæder op, på badeværelset. En anden mulighed er at hænge f.eks. støvler op på din bøjlestang ved hjælp af særlige kroge. Dette vil hjælpe læderet med at holde længere og holde formen på dine støvler.

Hvordan skal jeg montere min bøjlestang?

Sørg for, at du bruger bøjlestangens tilbehør korrekt, så den kan holde til belastningen af tøj og andre ting. Det er også vigtigt at sikre, at din bøjlestang ikke hænger for tæt på væggen, så bøjler og lignende kan hænge ordentligt. Du har brug for lidt plads til at bevæge dig, når du f.eks. hænger tøj op. Hvis du monterer en bøjlestang til børn, er det vigtigt at overveje højden, så selv et barn kan nå at tage sit tøj ned.

Hvilken længde bøjlestang skal jeg bruge?

I nogle tilfælde kan pladsen, hvor du ønsker din bøjlestang, være begrænset. I dette tilfælde er det dimensionerne, der bestemmer, hvor lang din bøjlestang skal være. Ellers er det mængden af tøj, eller hvad du vil hænge på stangen, der bestemmer, hvor lang en bøjlestang du vælger. Det er en god idé at fordele og have flere bøjlestænger, så belastningen på hver enkelt bøjlestang ikke er for stor.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne