Knager

312 stk produkter
Kampagne
1103775(6).jpg

Med små midler kan du skabe stor forandring i din indretning. Her finder du et bredt sortiment af dekorative og praktiske kroge til hjemmets alle rum. Små detaljer som kroge gør indretningen komplet og du kan nemt sætte dit eget præg. Til børneværelset er farveglade kroge måske mest passende, mens at det i gangen måske er mere praktisk med små kroge til overtøjet. Hvad du end er på jagt efter kan du garanteret finde kroge der passer dine ønsker og ikke mindst - din indretning.

Hæng jakken på en smuk knagerække

At altid skulle lede efter en bøjle for at derefter hænge jakken i en overfyldt garderobe er irriterende og upraktisk. Sørg for at gøre din indretning mere tilgængelig og praktisk ved at sætte brugbare kroge op. Udover at krogene er et oplagt valg til gangen passer de også godt i køkkenet så du kan hænge forklædet eller grydelapperne op. Her finder du en mængde forskellige kroge og knagerække, både dem du montere med en skrue, men også dem du nemt kan hænge over en dør (perfekt til badeværelset hvor du kan hænge morgenkåben når du er i bad).

Hos os på Trademax kan du altid finde trendy, kvalitativ og praktisk indretning. Her fås alt fra smukke og brugbare kroge, til møbler, vaser og dekorative kroge. Når det kommer til indretning til hjemmet er det altid godt at den er både hyggelig og praktisk. Det skal jo være bekvemt at leve i sit hjem, derfor er det godt at indrette med produkter der gør hverdagen lidt nemmere. Kroge er sådan et produkt!

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne