Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 29 produkter
12
Bøjler er en naturlig del af vores liv. De hjælper os med at organisere vores tøj, holde det flot samt hænge tøjet ud eller til tørre. Med andre ord er en bøjle noget vi bruger hver dag. Derfor skal en god bøjle være stabil, robust og kunne klare alle mulige forskellige typer af tøj. Hos Trademax finder du et stort udbud af bøjler der passer alle hjem.

  • Hvilke forskellige bøjler tilbyder Trademax?

    Hos os på Trademax kan du finde et bredt sortiment af bøjler til forskellige behov. Vi har tynde bøjler der spare plads i garderoben, smukke træ bøjler, samt buksebøjler og kjolebøjler til dit klædeskab. Vi tilbyder også forskellige modeller af tøjstativer til det tøj du vil vise frem.
  • Hvilke fordele har bøjler?

    Udover at bøjler hjælper dig med at holde orden i din garderobe holder de også dit tøj fri fra rynker. De gør også stor nytte da du nemt kan se hvad for noget tøj der hænger hvor. Da tøjet ikke skal foldes kan du nemt organisere din garderobe efter behov.
  • Hvordan får jeg mit tøj til at blive på bøjlen?

    Har du problemer med at dit tøj glider af bøjlerne kan det være fordi dine bøjler er for små. Med større bøjler der kan holde hele tøjet sørger du for at tøjet holder sig på plads. Det er også en god idé at kigge på non-slip bøjler eller velourbøjler. Med ujævn overflade holder de tøjet godt på plads.