Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Hattehylde

34 stk produkter
Viser 24 av 34 produkter
12

Populære filtre

Selv om navnet antyder, at det er en hylde til hatte, har hattehylden nu mange andre funktioner. Det er ofte den opbevaring, der først byder dig velkommen, når du kommer ind. Det er et praktisk sted til alle de ting, du vil have med dig, når du går ud. Find din favorit i vores brede sortiment af hattehylder.

Skab ekstra opbevaringsplads i gangen med en stilfuld hattehylde

  • Hvordan vælger jeg en hattehylde?

    Det er selvfølgelig vigtigt at have en hattehylde, der ser pæn ud og passer ind i resten af din indretning. Men tænk også over, hvad du vil bruge din hattehylde til, hvilke ting du har brug for at opbevare. Det er praktisk at have en hattehylde, der både har en tøjstang og kroge, så du kan hænge forskellige beklædningsgenstande op. Sørg også for, at du har plads nok til at lægge det antal vanter, huer, halstørklæder og andre ting, du normalt bruger.
  • Hvor skal jeg placere min hattehylde?

    En hattehylde har sin naturlige plads i gangen, men det kan også være et praktisk møbel på badeværelset, i bryggerset og på børneværelset.
  • Hvad skal jeg overveje, når jeg monterer hattehylden?

    En af de ting, som man nemt glemmer, når man montere sin hattehylde, er at sørge for, at den ikke står i vejen for en dør. Kontroller, at alle døre i nærheden kan åbnes korrekt, selv når du har sat din hattehylde op. Sørg også for, at du vælger skruer, der er lange nok til at fastgøre din hattehylde til væggen. Hylden skal kunne bære en masse ting, og den skal også kunne tåle, at nogen læner sig op ad den.