Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 5 av 5 produkter

Hvis du kan lide at variere din indretning og udskifte malerier eller billeder, når du er i humør til det, kan du vælge billedhylder. Med en gallerihylde på væggen kan du fremvise det, du ønsker at se i øjeblikket, flytte det rundt, udskifte det og variere det i det uendelige. Det kan være store eller små billeder, ting, eller lige hvad du vil. Du behøver ikke at hamre nye søm eller kroge i, der skader væggen. Billedhylder fungerer lige så godt til kogebøger i f.eks. køkkenet. Du kan montere flere hylder i en række ved siden af hinanden for at skabe en sammenhængende gallerihylde på væggen til dine billeder eller bøger.

Gør indretningen enkel og stilfuld med en billedhylde

  • Hvordan fastgør jeg en billedhylde i væggen?

    En billedhylde er fastgjort i væggen med et par skruer. Den bagerste liste har skruehuller til montering på væggen eller såkaldte nøglehuller i hylden, hvor du hænger hylden på skruer. Skru listen fast til væggen i den højde, du ønsker, og sørg for, at den er vandret. Hvis du har vægge af gipsplader, skal du huske at bruge specielle gipspladeskruer for at opnå den bedste montering.
  • Hvilke farver kan en gallerihylde fås i?

    Billedhylder fås i hvid og sort. Det er en smagssag, om du vil have kontrasten af en sort hylde mod en lys væg, eller om du hellere vil have, at hylderne skal smelte sammen med væggen.
  • Hvor lange er billedhylderne?

    Hvis du ønsker en enkelt lang billedhylde, fås de i længderne 150 cm og 110 cm. Hvis du ønsker flere kortere lister, kan de også fås i længderne 60 cm parvis. Mål derhjemme, hvad du har plads til, og kombiner for optimal placering.