Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 86 produkter
1
...
4

At skaffe hylder er lidt af en videnskab i sig selv. Der er så mange valgmuligheder, at man kan blive lammet bare af at se på dem. Her hos Trademax har vi et stort udvalg af reoler, hylder og hyldeknægte. Så vi forstår udmærket, at det er svært at vælge. Her er nogle almindelige spørgsmål, hvis svar måske kan hjælpe dig lidt med at træffe dine valg.

Skab mere plads med hylder og hyldeknægte

  • Bør jeg have en reol på væggen eller på gulvet?

    Valget mellem at købe en hylde på væggen eller en reol, der står på gulvet, afhænger af to forskellige aspekter: muligheden for at fastgøre tunge genstande på væggen og gulvplads. Hvis du har masser af gulvplads, er det nemmest at købe reoler, der står direkte på gulvet. Men hvis du vil spare plads, er vægmonterede hylder det mest praktiske. Men så skal du vide, om dine vægge kan tåle det, og du skal være i stand til at montere dem.
  • Hvordan monterer jeg en hyldeknægt på en væg?

    Først og fremmest skal du finde ud af, hvilket materiale dine vægge er lavet af. Hvis det er mursten eller beton, skal du bore huller med et betonbor og indsætte de rigtige skruer med dyvler. Hvis det er gipsvægge, skal du finde ud af, hvor bjælkerne er, og skrue beslagene fast i dem. Du skal dog altid sikre dig, at der ikke er elektriske kabler eller vandrør i de vægge, hvor du vil sætte skruer. For at være på den sikre side bør du kontakte en håndværker.
  • Kunne hylder af egetræ fungere?

    Egetræshylder fungerer rigtig godt. Det er stilfuldt og eksklusivt. Det er også et holdbart træ, der holder i mange år.