Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 56 produkter
1
...
3

Populære filtre

Vi på Trademax ved at variation i behov når det gælder opbevaring i hjemmet er mindst lige så stor som antallet husstande i Danmark. Derfor har vi prioriteret lige præcis variation da vi formede vores udbud af reoler. Uanset om du bor i en lille studenterlejlighed eller en stor villa finder du smukke, praktiske og billige reoler blandt vores produkter.

Hyldesystem skaber opbevaring, der passer til dig

 • Hvilken type af reol skal jeg vælge?

  Tænk på hvilke ting du har brug for at opbevare. Drejer det sig om bøger eller nogle pynteting passer en bogreol måske godt, hvor tingene bidrager dekorativt til miljøet. Hvis det derimod er tøj, papir eller andet der mest ser rodet ud hvis det ligger fremme, kan et møbel med skuffer være bedre.
 • Hvad er vigtigt at tænke på?

  Vælg en reol der kan stå på den plads du har til rådighed. Find ud af hvilke dimensioner reolen, du kan lide, har, og brug derefter et målebånd for at få et billede af hvor meget plads møblet vil bruge. Hvis det allerede står ting på gulvet kan en væghylde fungere rigtig godt.
 • Hvilke materialer findes?

  I Trademax sortiment af reoler findes materialer og farver der gør det nemt for alle at finde noget der passer lige præcis dem. Vælg blandt reoler i træ, lakerede hylder, hylder af metal eller reoler i forskellige blandet materiale.
 • Kan man bestille reoler på nettet?

  Selvfølgelig. Når du finder en smuk, praktisk og billig reol bestiller du nemt og bekvemt direkte hos os her på Trademax.dk.