Vægreol

1 901 stk produkter
Kampagne
681158(1).jpg
Når du ønsker at spare gulvplads eller blot at have noget stilfuldt på væggen, er en væghylde perfekt. I vores sortiment finder du væghylder i forskellige stile og med forskellige funktioner, så du kan vælge den hylde, der passer til dig. Vælg blandt vores stilfulde og prisvenlige væghylder til din bolig.

Spar gulvplads med en stilfuld væghylde

Hvad skal jeg tænke på, når jeg vælger en væghylde?

En vigtig ting at tænke på er, hvor meget plads du ønsker at have, og at du skal vælge størrelsen på din væghylde ud fra dette. For at skabe en god harmoni i dit rum er det en god idé at vælge den eller de væghylder, du ønsker, ud fra farverne og stilen i rummet. Du kan enten vælge en væghylde, der passer ind, eller en, der står i kontrast. Vælg også en hylde efter funktion, f.eks. hvis du vil bruge din væghylde som en bogreol.

Hvor kan jeg placere min væghylde?

En vægreol er både flot over andre møbler eller alene på en væg. Du kan have væghylder i ethvert rum. Det er fint at have en væghylde til bøger og smukke ting i stuen, og det er praktisk at have en væghylde i gangen, på badeværelset eller i vaskerummet.

Hvordan monterer jeg bedst min væghylde?

Da din væghylde ikke kun skal bære sin egen vægt, men også det, du lægger på den, har du brug for dyvler og skruer, der sidder sikkert fast i væggen. Husk at sikre dig med et vaterpas, at du monterer din væghylde lige. Sørg også for, at din væghylde ikke er i vejen for døre.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Justerbar højde
Förvaring
Opbevaringstype
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Udvidelsesbart
Form
Belysning
Placering
Sengemål
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne