Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Væghylde & vægreol

1383 stk produkter
Viser 24 av 1383 produkter
1
...
58

Populære filtre

Når du ønsker at spare gulvplads eller blot at have noget stilfuldt på væggen, er en væghylde perfekt. I vores sortiment væghængte hylder finder du væg hylder i forskellige stile og med forskellige funktioner, så du kan vælge den vægreol, der passer til dig. Vælg blandt vores stilfulde og prisvenlige væghylder til din bolig.

Spar gulvplads med en stilfuld væghylde

Hvad skal jeg tænke på, når jeg vælger en væghylde?

En vigtig ting at tænke på er, hvor meget plads du ønsker at have, og at du skal vælge størrelsen på din væg-hylde ud fra dette. For at skabe en god harmoni i dit rum er det en god idé at vælge den eller de væghylder, du ønsker, ud fra farverne og stilen i rummet. Du kan enten vælge en væghængt hylde, der passer ind, eller en, der står i kontrast. Vælg også en væg hylde efter funktion, f.eks. hvis du vil bruge din væghylde som en bogreol.

Hvor kan jeg placere væghængte hylder?

En vægreol er både flot over andre møbler eller alene på en væg. Du kan have væghylder i ethvert rum. Det er fint at have en væghylde til bøger og smukke ting i stuen, og det er praktisk at have en væghylde i gangen, på badeværelset eller i vaskerummet.

Hvordan monterer jeg bedst min vægreol?

Da din vægreol ikke kun skal bære sin egen vægt, men også det, du lægger på den, har du brug for dyvler og skruer, der sidder sikkert fast i væggen. Husk at sikre dig med et vaterpas, at du monterer din væghylde lige. Sørg også for, at din væghylde ikke er i vejen for døre.