Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 80 produkter
1
...
4

Ud over at udnytte rum, der ellers ville være vanskelige at indrette, er en hjørnehylde eller hjørnereol en stilfuld indretningsdetalje. Sæt liv i dit hjem ved at vælge en praktisk og smuk hjørnehylde eller hjørnereol fra vores brede og billige sortiment. Du får både et møbel, der gør din indretning mere blød, og en praktisk opbevaringsmulighed i ethvert rum.

Udnyt rummet på en stilfuld måde med en hjørnereol eller hjørnehylde

  • Hvordan vælger jeg min hjørnehylde eller hjørnereol?

    Den første ting, du skal overveje, er, om du vil have en eller flere hylder i dit hjørne. Så er der spørgsmålet om, hvorvidt du ønsker, en hjørnehylde der er vægmonteret eller en hjørnereol stående på gulvet. Selvfølgelig er udseende og størrelse også vigtige faktorer, da dette er et møbel, der virkelig skal passe til dig.
  • Hvad skal jeg tænke på, når jeg monterer min hjørnehylde eller hjørnereol?

    Du bør altid bruge skruer og dybler af tilstrækkelig længde til, at hylden kan bære både sin egen vægt og de genstande, du har til hensigt at placere på den. Husk også at bruge et vaterpas eller en tommestok for at sikre, at hjørnehylden sidder perfekt vandret. Mål afstanden til andre møbler for at sikre, at linjerne i interiøret er harmoniske.
  • Hvad kan jeg stille på min hjørnehylde eller hjørnereol?

    På en hjørnehylde eller hjørnehylde er det både attraktivt og behageligt at have f.eks. pynteting stående. En plante eller vase øverst på en hjørnehylde eller hjørnereol gør den til mere end blot en opbevaringsplads. En hjørnehylde eller hjørnereol er naturligvis perfekt til opbevaring af bøger, måske sammen med brætspil. Kun din fantasi sætter grænser for, hvad du kan opbevare og dekorere din hjørnehylde eller hjørnereol med.