Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Viser 10 av 10 produkter

Populære filtre

En hylde i egetræ vil være en smuk opbevaringsplads til dine bøger eller pynteting. Da egetræ er et materiale, der modnes og ældes med ynde, kan du beholde din hylde, så længe du lever. Det vil være en god investering, og du vil kunne nyde den i mange år fremover. Eg har længe været anset for at være et smukt og holdbart træ. Det smukke ved egetræ er, at det aldrig går af mode. Der er kun få træsorter, der kan måle sig med egetræ. En væghylde i egetræ er derfor en værdifuld ting at eje og nyde.

Smukke væghylder af eg

Er hylder af eg holdbare?

Alle væghylder i egetræ er holdbare og langtidsholdbare. Eg er et materiale, der holder i mange år. Det er et af de stærkeste og mest solide træsorter, du kan få. Grunden til, at egetræ er et så stærkt træ, er, at det tager mange år for et egetræ at vokse. De er lavet til at holde længe og godt.

Vil en væghylde af eg koste meget?

En væghylde i egetræ vil sandsynligvis have en lidt højere pris. Hovedårsagen er, at egetræet er et træ, der vokser langsomt. Det vil derfor være et meget solidt træ. Men på den anden side kan den ikke afvikles så hurtigt. En egeskov kan ikke fældes på samme måde som fyrretræer. Det er en af grundene til, at de normalt er lidt dyrere end andre træsorter.

Fås hylder af eg i flere modeller?

Hos os kan du få en væghylde i egetræ i et par forskellige udgaver. Prisniveauet er altid overkommeligt på trods af det solide materiale. En af grundene er, at du kan købe dit produkt online. Dette bidrager til, at du kan få en fordelagtig pris. Det bliver en kvalitet, der vil være mulig for dig at købe.