Tøjstativ

48 stk produkter
Kampagne
1101649(8).jpg

Vi har alle tøj der skal opbevares et sted. Et tøjstativ er en både praktisk og dekorativ løsning. Med lidt kreativitet bliver tøjstativet et løft til dit hjem!

Hæng dit tøj på et dekorativt tøjstativ

Hvad for noget tøj er egnet til et tøjstativ?

De fleste tøjstativer har kroge og/eller stænger til bøjler. Du kan vælge at kun hænge dit overtøj på tøjstativet, eller bruge det til opbevaring til andet tøj der hænger på bøjle, som for eksempel kjoler, bukser med pressefolder, eller bluser.

Kan jeg opbevare sko og tilbehør på tøjstativet?

Mange af vores tøjstativer har både indbyggede hattehylder og skohylder. Tag et kig i vores sortiment for at finde det tøjstativ der matcher lige præcis dine behov. Vi har mange prisfornuftige varianter til forskellige behov. Nogle er mindre og andre er mere rummelige.

Hvilket tøjstativ skal jeg vælge?

Hvilket tøjstativ du skal vælge kommer helt an på hvor meget plads du har, men også hvor meget tøj du skal opbevare. Hos os på Trademax finder du både høje og lave tøjstativer i forskellige stile. Kig efter dem der passer lige præcis dit hjem.

Hvor skal jeg placere mit tøjstativ?

Hvis du planlægger at bruge tøjstativet til at hænge overtøj på placeres tøjstativet med fordel i entrén, tæt på hoveddøren så det er nemt at komme til. Det kan også være egnet til et walk-in-closet så du effektivt opbevare dit hverdagstøj. Hos os fås tøjstativer til alle smage, og man kan sagten stille det synligt som en indretningsdetalje. Mange vælger at hænge sit smukkeste tøj frem, og da kan man lige så godt lade stativet stå i stuen.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne