Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 272 produkter
1
...
12

Populære filtre

Glem avancerede garderobesystemer og forkæl dig selv med en hurtig løsning der kan tage hånd om meget tøj med det samme. Med smukke klædestænger i forskellige varianter er der altid plads til en jakke, taske eller hat. klædestænger passer desuden lige så godt i gangen som i soveværelset eller på kontoret. Her kan du vælge blandt både knagerækker, bøjler, stumtjenere og meget mere. Vi har samlet mange forskellige stile og smarte klædestænger til både soveværelset og børneværelset - så du nemt kan finde noget du kan lide.

Nydeligt hjem med fine tøjstænger

At kunne hænge jakken, tasken eller andet tøj hurtigt og nemt op vil formentlig resultere i en mere nydelig orden derhjemme. Hvis du ikke har kroge og praktiske tøjstænger findes risikoen for et tøj bjerg på kontorstolen, eller endnu værre - på gulvet. Til børnenes værelser er knagerækker ekstra gode da det gør det nemmere for børnene at selv finde sit tøj. Her finder du kreative varianter af knagerækker som ligner en tennisketcher eller med en fin tekst som Princess eller Prince. Til gangen har vi rigtigt smarte kroge med en sort tavle. Her kan alle i familien få hver sin krog og i kan da skrive familiemedlemmernes navne over krogene.

Afhængig af hvilket design du bedst kan lide kan du vælge blandt både traditionelle og klassiske knagerækker men også minimalistiske, moderne og mere iøjnefaldende modeller. Vi har samlet populære varemærker som blandt andet Scandinavian Choice, et varemærke der fremstiller rigtigt smagfulde produkter af høj kvalitet. Find en tøjstang der tiltaler dig og som passer perfekt ind i din indretning!