Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 3 av 3 produkter

En stilfuld og behagelig morgenkåbe til damer er noget af et must-have, og den er meget brugbar. Den er lige så behagelig ved morgenbordet som efter et bad, og du er klædt på, før dagen for alvor er begyndt.

En morgenkåbe til kvinder er et must på en kold morgen

  • Er der andre fordele ved en morgenkåbe til kvinder?

    Du kan også have den på om aftenen, når du har gjort dig klar til aftenen og gerne vil sidde oppe lidt længere uden at tage tøj på. Måske er det en sen film, du vil se, eller du vil sidde op og læse. Du kan også gå rundt i lang tid i morgenkåbe på en fridag. En morgenkåbe er en uhøjtidelig beklædningsgenstand. Vælg fra vores aktuelle sortiment her på hjemmesiden.
  • Hvilket materiale skal jeg vælge til min morgenkåbe?

    Du kan vælge bomuldsfrotté, som absorberer fugt efter badet og tørrer dig hurtigere ud. Hvis du vil have noget rigtig blødt og hyggeligt, kan du i stedet vælge velour, som er hyggeligt, og som du kan have på foran pejsen, når du drikker en kop te. Der findes forskellige kvaliteter, så du kan vælge en, der føles tyk og luksuriøs.
  • Hvad adskiller dame morgenkåben fra herremodellen?

    Den eneste forskel er normalt størrelsen og måske farven. Mænd vælger normalt en blå nuance, men kvinder er mere tilbøjelige til at vælge en cerise eller lyserød nuance. Køb en tilsvarende model, men i forskellige farver. Morgenkåben til kvinder er også rar at have med på ferien, som badekåbe både ved poolen og på stranden.