Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Sengetøj TILBUD

311 stk produkter
Viser 24 av 311 produkter
1
...
13

Populære filtre

Vi tilbringer en stor del af vores tid i sengen og søvnen, og hvor godt vi sover påvirker vores velvære og helbred. En god seng er selvfølgelig vigtig, men også sengetøjet kan påvirke, hvor godt vi sover. Hos os på Trademax kan du lige nu finde mange af vores sengetøj på UDSALG.

UDSALG på sengetøj af god kvalitet

Hvad skal jeg tænke på, når jeg vælger sengetøj på UDSALG?

Når vi vælger sengetøj, tænker vi ofte kun på, hvordan det ser ud, og matcher resten af indretningen. Det kan være vigtigt, men sengetøj er så meget mere. Det er kvalitet og holdbarhed, men også materiale og følelse. Nogle sengetøj er mere matte, mens andre er glatte og bløde som silke. Der er også sengetøj, der varmer bedre, som for eksempel flanell. Andre materialer er derimod køligere. Det er derfor ikke dumt at vælge sengetøj efter sæson eller om du er en mere frysende eller varm person. I Trademax UDSALGs-sortiment er der masser af sengetøj i luksuriøs satin og kølig og behagelig bomuld.

Hvordan vasker jeg sengetøjet?

Sengetøj skal vaskes ved højst mulig temperatur, så du kan slippe af med mider og bakterier. Men du skal selvfølgelig følge vaskeanvisningerne på sengetøjet. Helst skal du vaske dit sengetøj hver eller hver anden uge, afhængigt af hvor meget du sveder, og om du er allergisk over for mider eller støv. Hvis du har spørgsmål om sengetøjet, som Trademax har på UDSALG, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig.