Jutemåtter & hampemåtter

139 stk produkter
Kampagne
1102891(1).jpg
Jutetæpper og hamptæpper er tidløse indretningsdetaljer der med sit grove væv og neutrale farveskala smelter ind i alle hjem. De bidrager til en hyggelig og levende følelse, og kræver næsten ingen vedligeholdelse.

Holdbar indretning med jute tæpper og hamp tæpper

Hvad er fordelen med naturtæpper?

Jute- og hamptæpper er slidstærke og snavsafvisende. Materialerne aldres smukt, og tæpper i naturmaterialer er desuden biologisk nedbrydeligt. De jordnære toner som er tæppernes naturlige farve går aldrig af mode, men vil altid være trendy. Da hamptæpper ikke trækker støvpartikler til sig er de passende til allergikere.

Hvad bør jeg tænke på når det kommer til naturtæpper?

Jute og hamptæpper er følsomme over for fugt og passer derfor ikke så godt til badeværelser. Da tæpperne er relativt grove er det en god idé at beskytte følsomme gulve mod ridser ved at bruge et tæppeunderlag. Tæpperne bør ikke udsættes for direkte sollys.

Hvordan vedligeholder man et jutetæppe?

For at tæppes skal aldres smukkest bør man rotere det nogen gange for jævn slitage. Støvsug med jævne mellemrum og fjern pletter forsigtigt med en let fugtig klud. Da jutetæpper ikke kan tåle vand kan de ikke vaskes i vaskemaskine. Derimod kan man hænge tæppet ud og ryste det med jævne mellemrum. På den måde holder jutetæppet i mange år.

Hvor indretter jeg med et rundt hamptæppe?

Runde tæpper giver en blødere fornemmelse blandt kantede møbler og passer lige så godt under sofabordet som i midten af rummet. Med sin form skaber de også bevægelse og liv til indretningen. Til personer med mindre plads er et rundt jutetæppe det perfekte valgt. Du finder billige tæpper i både jute og hamp hos os på Trademax.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne