Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 32 produkter
12

Populære filtre

Skab en luksuriøs følelse i din hjemmemiljø med et viscose tæppe fra Trademax. Materialet giver et skær der løfter hele rummet og gør tæppet utroligt smukt at se på. I vores sortiment finder du billige gulvtæpper i en mængde forskellige størrelser og farver, for at du skal finde det der passer dig bedst.

Viskosetæpper fortjener et centralt sted i hjemmet

 • Hvor placeres viscose tæpper?

  Den dekorative karakter hos viscose tæpper gør dem specielt godt egnet i rum hvor de rigtig kan ses, for eksempel foran sofaen i stuen eller ved siden af sengen i soveværelset. Da viscose tæpper er følsomme over for væske passer de ikke så godt i for eksempel køkkenet, hvor der ofte bliver spildt på gulvet.
 • Hvilken farve skal jeg vælge?

  Find ud af hvilke farver og mønstre dine andre tekstiler har, for at være sikker på at tæppet komplettere resten af indretningen godt. Hvis den øvrige miljø domineres af lyse farver vælger du måske et tæppe i en mørkere tone. Hvis rummet derimod allerede indeholder meget farve, er et lysegråt, beige eller lyserødt viscose tæppe måske et bedre valgt.
 • Hvilken størrelse skal jeg vælge?

  Hos Trademax finder du rektangulære, kvadratiske og desuden runde viscose tæpper. Hvilken størrelse og form du skal vælge afhænger helt af hvor gulvtæppet skal være. Hvis du leder efter et tæppe som skal ligge foran tre personers sofaen kan et gulvtæppe på 200x300 cm passe godt. Et andet godt råd er de aflange, smalle viscose tæpper som er utroligt smukke i en gang mod god belysning.
 • Kan man bestille online?

  Selvfølgelig. Når du finder din favorit bestiller du nemt dit viscose tæppe her på Trademax.dk.