Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 139 produkter
1
...
6

Populære filtre

Hvis du vil skabe en hyggelig følelse i dit hjem er et sisaltæppe det perfekte valg for dig. Sisaltæpper har en ret fed struktur og gør sig godt i alle dele af hjemmet. Hos os på Trademax kan du bladre blandt en mængde forskellige sisaltæpper. Velkommen ind og udforsk vores store udbud.

Almindelige spørgsmål og svar

 • Hvad er sisaltæpper?

  Et sisaltæppe er fremstillet af et naturmateriale der kaldes sisal, materialet er stærkere og mere holdbart end andre fibre. Sisal er et materiale der både føles og ser naturligt ud. Materialet er af høj kvalitet og det er derfor både slidstærkt og holdbart.
 • Hvordan indretter jeg med mit tæppe?

  Da et sisaltæppe er både smukt og slidstærkt kan man have tæppet i både gangen, køkkenet og i stuen. Det er desuden trendy at have tæppet i udestuen da materialet giver en hyggelig og jordnære følelse. Fordelene er mange, så det er helt op til dig at bestemme hvor du vil indrette med et sisaltæppe.
 • Hvordan plejer jeg mit sisaltæppe?

  Bemærk at et sisaltæppe ikke må vaskes så det bliver udsat for fugt eller vand. Derfor er det vigtig at du støvsuger tæppet ofte, ryster det og hænger det ud med jævne mellemrum. Det er også en god idé at rotere tæppet en gang imellem. Selvom det er slidstærkt så er det godt hvis det bliver slidt lige meget på begge sider, på den måde forlænger du levetiden.
 • I hvilke modeller kan sisaltæpper købes?

  Hos Trademax finder du sisaltæpper i mange forskellige størrelser og former. Hos os kan du finde runde sisaltæpper, sisaltæpper med kant, samt tæpper i forskellige mønstre. Vi har noget for alle.