categoryTopBlock

Tilbud på badeværelsesmøbler

Op til50%
325stk produkter
Badeværelse
Kampagne

På badeværelset kan du være dig selv og få mulighed for at koble af. Derfor er det også vigtigt, at du skaber et badeværelse i dit hjem, hvor du kan trives. Samtidig er det også vigtigt, at du har kvalitetsinventar på badeværelset, idet det bliver brugt rigtig meget og derfor skal inventaret være slidstærkt. Hos Trademax ønsker vi, at det skal være nemt og ligetil for alle at handle møbler til hjemmet til gode priser. Derfor har vi her på siden samlet et udvalg af badeværelsesmøbler, som du kan lade friste af. 

Badeværelsesmøbler i forskellige stilarter

Indret badeværelset med Trademax! Vores store udvalg af badeværelsesmøbler gør det muligt for dig at skabe et badeværelse, som passer til din personlige stil, så du nemt kan koble af på dit badeværelse. Vi har mange forskellige stilarter repræsenteret i vores udvalg af badeværelsesmøbler. På den måde bliver det sjovt for dig at shoppe badeværelsesmøbler her på siden. Vi har samlet alt fra badekar til håndklæder, belysning og håndvaskskabe her på siden. Et badekar er vigtigt for de fleste. Det er en god måde at forkæle sig selv på i en travl hverdag og det kan være en god måde at koble af på. Vi har et bredt udvalg af badekar, som du kan lade dig friste af. Er du på udkig efter et badekar kunne Ideal badekar måske være noget for dig. Dette badekar er fritstående og kan derfor nemt passe til de fleste badeværelser. Dette badekar vil sætte et stilfuldt præg på dit badeværelse. Du kan også lade dig friste af det smukke Old England badekar fra Noro. Dette badekar er et stabilt, smukt og klassisk kar i sanitetsakryl. Badekaret er med justerbare løbefødder, som skaber en flot detalje og fuldender det luksuriøse udtryk. Er du på udkig efter en ny håndvask, finder du også det her på siden. Vi har mange forskellige designs og du vil nemt kunne matche din håndvask med dit badekar. Du kan blandt andet lade dig friste af Dove 460 fra Noro. Denne håndvask er i porcelæn og skabt i et helt klassisk design. Det er en fritstående rund håndvask, som vil passe godt til Old England badekaret fra Noro. Vores udvalg af badeværelsesmøbler indeholder alt det, du har brug for til at skabe et behageligt og smukt badeværelse. På den måde gør vi det både sjovt og nemt for dig at indrette dit badeværelse. Uanset hvilke møbler, du vælger, så er du garanteret et badeværelsesmøbel af højeste kvalitet, som du kan få gavn af i mange år. 

Hos Trademax har vi alt til din bolig. Vi hjælper dig med at realisere dine indretningsdrømme. Møbler af høj kvalitet skal være for alle og derfor finder du altid de bedste møbler hos os til gode priser. Hos Trademax kan du både handle badeværelsesmøbler, sofamøbler, senge og alt slags nips til boligen. Du kan altid hente ny inspiration hos os. Ønsker du at holde dig opdateret omkring nye tiltag eller tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden. Har du spørgsmål til et eller flere af vores udvalg af møbler, så er du velkommen til at kontakte os. Ved bestilling af badeværelsesmøbel får du levering lige til døren til fast lav fragtpris. Ydermere tilbyder vi dig 14 dages fortrydelsesret. Bestil dine møbler til badeværelset i dag og nyd godt af det flotte inventar, som skaber liv og hygge i dit hjem. 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Længde
Højde
Farve
Antal stole
Form
Funktion
Stil
Udseende
Pris