Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 16 av 16 produkter

 • Hvordan sætter jeg adventslysestagen i todelte vinduer?

  Du kan vælge at stille din adventslysestage foran det ene vindue eller i midten, eller så har du to ens adventslysestager, en foran hvert vindue. Vælg stil på din julebelysning så du får det lys du vil have i din indretning.
 • Bør adventsstjernen hænge i midten af vinduet?

  Det skal den nødvendigvis ikke. Du har måske en høj plante i vinduet som kan blive en pendant til din adventsstjerne, hvis du hænger den på den ene side. For at skabe en rigtig smuk indretningsdetalje med din julebelysning kan du have en adventsstjerne hængende på den ene side af vinduet og en stående adventsstjerne på den anden side.
 • Tæller en lucia lysestage som adventslysestage?

  Der er ikke nogen andre end dig der bestemmer om dit luciaoptog skal lyse advent op i stedet for en traditionel adventslysestage. Der er ikke nogle regler her. Julebelysning skal give en følelse af varme og skabe hygge, i den form der føles bedst for dig.
 • Hvor sætter jeg lyskæden hvis jeg ikke har et juletræ?

  Det bliver rigtig flot at sætte lyskæden på gardinstangen så du får lys over vinduet. Du kan også sætte lyskæder på sofaryggen eller langs med vindueskarmen. Andre putter den ned i en gennemsigtig vase.